ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΒΑΓΓΕΛΗ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΓΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΝΔ

Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη, 30 Ιουνίου 2015

Μόνο 120 ευρώ θα μπορούν να εκταμιεύσουν οι συνταξιούχοι

Απόφαση-σοκ: Μόνο 120 ευρώ θα μπορούν να εκταμιεύσουν οι συνταξιούχοι

Απόφαση-σοκ: Μόνο 120 ευρώ θα μπορούν να εκταμιεύσουν οι συνταξιούχοι - Κεντρική Εικόνα
Θύελλα αντιδράσεων για την απόφαση του υπουργείου Οικονομικών να μην μπορούν να σηκώσουν οι συνταξιούχοι περισσότερα από 120 ευρώ
Σε μια απόφαση-σοκ, που ήδη έχει προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων, προχώρησε το υπουργείο Οικονομικών, αναφορικά με τη δυνατότητα των συνταξιούχων να εκταμιεύσουν το ποσό της σύνταξής τους, από κάποιο υποκατάστημα τράπεζας.
Σύμφωνα με σχετική απόφαση του υπουργείου Οικονομικών, από αύριο και για 3 ημέρες θα ανοίξουν 1.000 υποκαταστήματα τραπεζών σε όλη τη χώρα, ώστε να διευκολυνθούν οι συνταξιούχοι που δεν έχουν στη διάθεσή τους κάρτα αναλήψεων, το ανώτατο ποσό που θα μπορούν να εκταμιεύσουν είναι 120 ευρώ. Οι συνταξιούχοι δεν θα μπορούν να εκταμιεύσουν άλλα χρήματα κατά τη διάρκεια της εβδομάδας.
Επιπροσθέτως, οι τράπεζες αναλαμβάνουν τη δέσμευση να προχωρήσουν άμεσα στην έκδοση χρεωστικών καρτών, ώστε οι συνταξιούχοι να συναλλάσσονται κανονικά σε σημεία πώλησης που δέχονται χρεωστικές κάρτες, καθώς και να κάνουν τις προβλεπόμενες αναλήψεις των 60 ευρώ ημερησίως.
Την ίδια ώρα να σημειωθεί ότι σύμφωνα με απόφαση της διοίκησης του ΟΑΕΕ, οι συνταξιούχοι του Οργανισμού αύριο θα λάβουν μόνο την μισή σύνταξή τους. Λόγω των εξελίξεων με τις κλειστές τράπεζες, δεν κατέστη δυνατόν να συγκεντρωθεί ολόκληρο το απαιτούμενο ποσό. 

ΠΗΓΗ: parapolitika.gr

ΚΑΝΑΛΙ YOUTOUBE ΒΑΓΓΕΛΗ ΙΩΑΝΝΙΔΗ

Loading...

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα"