ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΒΑΓΓΕΛΗ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΓΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΝΔ

ΚΑΝΑΛΙ YOUTOUBE ΒΑΓΓΕΛΗ ΙΩΑΝΝΙΔΗ

Loading...

Δευτέρα, 22 Ιουνίου 2015

Ρωμανιάς: Πάμε προς κατάργηση των πρόωρων συντάξεων

ΑΠΟ ΤΟ 2016

Ρωμανιάς: Πάμε προς κατάργηση των πρόωρων συντάξεων

Σε παραδοχή ότι η πιθανή συμφωνία της Αθήνας με τους δανειστές της περιλαμβάνει την κατάργηση των πρόωρων συνταξιοδοτήσεων σταδιακά από την 1η Ιανουαρίου 2016 προχώρησε το πρωί ο γγ Κοινωνικών Ασφαλίσεων, Γ. Ρωμανιάς.

Ρωμανιάς: Πάμε προς κατάργηση των πρόωρων συντάξεων
«Φαίνεται ότι είναι σίγουρο ότι πάμε για κατάργηση των πρόωρων, των μειωμένων συντάξεων, αλλά σταδιακά, θα ξεκινήσει από 1/1/2016 και θα πάει μέχρι το 2025», είπε ο κ. Ρωμανιάς μιλώντας στην «Κοινωνία Ώρα MEGA», ενώ διευκρίνισε ότι στο έγγραφο που παρέδωσε ο Ζαν Κλοντ Γιούνκερ στον Αλέξη Τσίπρα περιλαμβανόταν η φράση «τα θεμελιωμένα δικαιώματα δεν θα θιγούν" και άρα -σύμφωνα με την εκτίμηση του κ. Ρωμανιά- αυτό έχει γίνει δεκτό από τους δανειστές.
Υπό αυτό το πρίσμα, τόνισε, δεν θα θιγούν είπε μητέρες ανήλικων παιδιών, υπαγόμενοι βαρέα και ανθυγιεινά και ΑΜΕΑ.
Δεδομένης όμως της πρόβλεψης για κατάργηση των πρόωρων συνταξιοδοτήσεων, το θέμα σημείωσε είναι το ποιοι θα θεωρηθεί ότι έχουν θεμελιωμένα δικαιώματα.
Αναφορικά με τις πληροφορίες για κατάργηση της έκπτωσης του 1% των εργοδοτικών εισφορών και θα αύξηση 1% των εισφορών των εργαζομένων, ο κ. Ρωμανιάς παραδέχθηκε ότι βρίσκονται στο τραπέζι αλλά εκτίμησε ότι δεν θα περάσουν.

ΠΗΓΗ: ethnos.gr

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ:  ΚΑΙΡΟΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΗΣΑΤΕ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΣΤΟ DION TV

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ - ΣΤΕΛΕΧΟΥΣ ΝΔ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜ...

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα"