ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΒΑΓΓΕΛΗ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΓΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΝΔ

ΚΑΝΑΛΙ YOUTOUBE ΒΑΓΓΕΛΗ ΙΩΑΝΝΙΔΗ

Loading...

Δευτέρα, 15 Ιουνίου 2015

ΝΕΑ ΚΟΛΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΝΕΑ ΚΟΛΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η μεγάλη μάχη στις Βρυξέλλες με τους τρεις σωματοφύλακες του Τσίπρα και οι ελπίδες για τμηματική εφαρμογή των άγριων μέτρων
Η αντίστροφη μέτρηση για τη μεγάλη (και πιθανότατα τελική) μάχη στις Βρυξέλλες ξεκίνησε. Οι τρεις «σωματοφύλακες» του Αλέξη Τσίπρα, Δραγασάκης, Τσακαλώτος, Παππάς, που βρίσκονται από χθες στις Βρυξέλλες εκτοπίζοντας από το κεντρικό παιχνίδι τον Βαρουφάκη, έχουν εντολή να ετοιμάσουν το τελικό σχέδιο της συμφωνίας· μιας συμφωνίας που είναι κόλαση, αν κινηθεί πάνω στις απαιτήσεις των δανειστών. Ακόμη και στην πιο light εκδοχή της, αν κινηθεί στην ελληνική αντιπρόταση, θα φέρει κι άλλο πόνο στην ελληνική κοινωνία, που υποφέρει τα τελευταία πέντε χρόνια.

Η κυβέρνηση προβάλλει ως (νέες) κόκκινες γραμμές της τέσσερα σημεία: χαμηλά πρωτογενή πλεονάσματα, καμία νέα περικοπή μισθών - συντάξεων, αναδιάρθρωση του δημόσιου χρέους και ισχυρό πρόγραμμα επενδύσεων.
ΠΗΓΗ: ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ:  Δυστυχως ερχεται κυκλωνας αγριων μετρων. Που ακουστηκε κυριοι να περλαμβανεται στους πλουσιους οσους εχουν 30000 ευρω ακαθαριστα; Ντροπη.

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΣΤΟ DION TV

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ - ΣΤΕΛΕΧΟΥΣ ΝΔ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜ...

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα"