ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΒΑΓΓΕΛΗ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΓΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΝΔ

Πέμπτη 4 Ιουνίου 2015

Βούτσης: Το email του Χαρδούβελη πολύ λιγότερο επώδυνο

"Δεν μπορεί να είναι βάση συζήτησης το κείμενο που παρουσιάστηκε από τον Γιούνκερ"

Βούτσης: Το email του Χαρδούβελη πολύ λιγότερο επώδυνο

Βούτσης: Το email του Χαρδούβελη πολύ λιγότερο επώδυνο

«Το email του Χαρδούβελη ήταν πολύ λιγότερο επώδυνο και ο Σαμαράς δεν το είχε φέρει στη Βουλή» δήλωσε στον ΣΚΑΪ ο υπουργός Εσωτερικών, Νίκος Βούτσης, σχολιάζοντας το σχέδιο που παρουσίασε ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ζαν Κλοντ Γιούνγκερ, στον Έλληνα πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα.

«Το ποτήρι το βλέπω μισοάδειο και είμαι αισιόδοξος... κανείς δεν μπορεί να το δει μισογεμάτο... δεν μπορεί να είναι βάση συζήτησης το κείμενο που παρουσιάστηκε... άρχισαν να βάζουν και μέτρα που είχαν ψηφιστεί από τη ΝΔ» τόνισε ο υπουργός.

«Δεν μπορούμε να σημειώσουμε τα διακυβεύματα μιας νέας εκλογικής αναμέτρησης» ανέφερε ο κ. Βούτσης, όμως, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο, επισημαίνοντας πως εάν γίνουν εκλογές «θα είναι μία δημοκρατική πρωτοβουλία για ενίσχυση εντολής για συμφωνία ρεαλισμού, όχι για ρήξη».

«Θέλουν το ΔΝΤ για να τίθενται ζητήματα όπως το εργασιακό και τα ασφαλιστικά, για να μην υπάρχει σύγκλιση σε αυτά τα μέτρα, όμως το ΔΝΤ από την άλλη θέλει βιώσιμο χρέος» σημείωσε.

Σε ό,τι αφορά την καταβολή της πρώτης δόσης του Ιουνίου στο ΔΝΤ, ο υπουργός συμφώνησε με τη δήλωση του πρωθυπουργού, ο οποίος άφησε να εννοηθεί ότι θα αποπληρωθεί.


ΠΗΓΗ: e-typos.com


ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ: ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ....

ΤΟ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!

 ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΥΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ!  ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΠΑΡ'ΕΦΕΤΑΙΣ ΔΥΤΙ...

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα"