ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΒΑΓΓΕΛΗ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΓΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΝΔ

Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2015

«Αφηρημένος» ο Γ. Βαρουφάκης

«Αφηρημένος» ο Γ. Βαρουφάκης

Νέες αποκαλύψεις για το Eurogroup της Ρίγας

Νέες αποκαλύψεις για το Eurogroup της Ρίγας
O πρώην υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης   (Φωτογραφία:  Intime )

Στην αποκάλυψη ότι ο πρώην υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης μετέβη στο κρίσιμο Eurogroup της 24ης Απριλίου στη Ρίγα της Λετονίας χωρίς το φάκελο της διαπραγμάτευσης με τις επίσημες ελληνικές θέσεις προχωρεί σήμερα η εφημερίδα «Τα Νέα».
Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας, ο Γιάνης Βαρουφάκης αναχώρησε από την Αθήνα για την πρωτεύουσα της Λετονίας χωρίς τα έγγραφα με τις επεξεργασμένες ελληνικές θέσεις που θα μετέφερε στους ομολόγους του στο Eurogroup.
Αφού ήχησε «κόκκινος» συναγερμός στην Αθήνα τελικά ο φάκελος με τις ελληνικές προτάσεις και θέσεις έφθασε αυθημερόν στη Ρίγα μέσω των Ελληνικών Ταχυδρομείων.
Δημοσιεύματα που στηρίζονταν σε διαρροές ανέφεραν ότι στην εν λόγω συνεδρίαση του Eurogroup οι υπουργοί Οικονομικών άλλων χωρών είχαν επιτεθεί στον Γιάνη Βαρουφάκη χαρακτηρίζοντάς τον «τζογαδόρο» και «ερασιτέχνη».
Εκείνος ωστόσο σε ανάρτησή του με τον τίτλο «Η αλήθεια για τη Ρίγα» έχει διαβεβαιώσει ότι δεν υπέστη καμία επίθεση στο Eurogroup της Λετονίας.
ΠΗΓΗ: Newsroom ΔΟΛ

ΤΟ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!

 ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΥΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ!  ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΠΑΡ'ΕΦΕΤΑΙΣ ΔΥΤΙ...

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα"