ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΒΑΓΓΕΛΗ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΓΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΝΔ

Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2015

Μεϊμαράκης: Πιθανότατα δεν θα είμαι υποψήφιος πρόεδρος

Διαφωνεί με τη διαδικασία

Μεϊμαράκης: Πιθανότατα δεν θα είμαι υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ

Μεϊμαράκης: Πιθανότατα δεν θα είμαι υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ
Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης   (Φωτογραφία:  ΑΠΕ )

Να μην θέσει υποψηφιότητα για την προεδρία της ΝΔ προσανατολίζεται ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, σύμφωνα με όσα δήλωσε την Τρίτη μιλώντας με δημοσιογράφους. Είπε ότι διαφωνεί με τη διαδικασία εκλογής προέδρου και ότι πιθανότατα δεν θα είναι υποψήφιος, εκτός αν δεν υπάρξει άλλος υποψήφιος.
«Προς το παρόν κλίνω στο 'όχι', γιατί είναι γνωστό ότι διαφωνώ με αυτή τη διαδικασία. Το πιθανότερο είναι να μην είμαι. Εκτός και αν δεν υπάρχει κανείς υποψήφιος» δήλωσε και υπενθύμισε τις αντιδράσεις που εκδηλώθηκαν, όταν σε συνέντευξή του στην ΕΡΤ είχε μιλήσει για αλλαγή της διαδικασίας εκλογής του προέδρου.
Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης ανέφερε ότι από σήμερα, με βάση το καταστατικό, αναλαμβάνει υπηρεσιακός πρόεδρος του κόμματος και θα ασκεί τα στοιχειώδη καθήκοντά του μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία εκλογής νέου προέδρου.
Τόνισε ακόμη ότι δεν υπάρχει τρόπος αλλαγής του καταστατικού, ενώ σημείωσε πως πλέον στον κόμμα αναλαμβάνει τα πάντα η ΚΕΦΕ (Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή).
Ο ίδιος διευκρίνισε ότι ως υπηρεσιακός δεν έχει δικαίωμα να συγκαλέσει τα όργανα και πως η όποια κουβέντα για τα αίτια της εκλογικής ήττας θα γίνει κατά τη διάρκεια της διαδικασίας εκλογής νέου προέδρου.
Όσο για την κριτική που δέχεται είπε ότι θα απαντήσει και σημείωσε: «Η Κεντροδεξιά πάντα είχε γραμμή συνεννόησης και μετριοπάθειας και ψήφιζε πάντα σύμφωνα με το εθνικό συμφέρον».
Ο κ. Μεϊμαράκης ανέφερε ότι δεν έχει μιλήσει για το θέμα με τους πρώην πρωθυπουργούς και πρώην προέδρους του κόμματος Κώστα Καραμανλή και Αντώνη Σαμαρά.
Σύμφωνα με τις ώς τώρα πληροφορίες, πρόθεση να ανακοινώσει υποψηφιότητα έχει ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Ο Μάκης Βορίδης χαρακτήρισε απολύτως ορθή την επιλογή να ξεκινήσουν οι διαδικασίες εκλογής προέδρου, χωρίς να ξεκαθαρίζει αν θα είναι ή όχι υποψήφιος.

Σταθερός στην πρόθεσή του να διεκδικήσει την ηγεσία της ΝΔ εμφανίστηκε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης, μιλώντας στο πρακτορείο 104,9 FM.

ΠΗΓΗ: Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΤΟ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!

 ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΥΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ!  ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΠΑΡ'ΕΦΕΤΑΙΣ ΔΥΤΙ...

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα"