ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΒΑΓΓΕΛΗ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΓΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΝΔ

Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2015

Στον εισαγγελέα φάκελος-«βόμβα» Πανούση για στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ

Δευτέρα, 09 Νοεμβρίου 2015

Σήκωσε το γάντι...του Τσίπρα και καταθέτει σήμερα στοιχεία για εκείνους που θέλουν το "κεφάλι" του

Στον εισαγγελέα φάκελος-«βόμβα» Πανούση για στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ

Στον εισαγγελέα φάκελος-«βόμβα» Πανούση για στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ
Φάκελο-«βόμβα» με στοιχεία στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, μαζί με ντοκουμέντα που δείχνουν «πώς έφτιαχναν νόμους», πώς επηρέαζαν τις πολιτικές εξελίξεις, πώς απομάκρυναν τους «μη αρεστούς», πώς στόχευαν και επιτίθονταν σε εκείνους που αντιδρούσαν, ποιοι είναι εκείνοι που ήθελαν το «κεφάλι» του, αναμένεται να καταθέσει σήμερα στην εισαγγελέα του Αρείου Πάγου κ. Ευτέρπη Κουτζαμάνη ο τέως υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Γιάννης Πανούσης. Ο καθηγητής Εγκληματολογίας φαίνεται να «σήκωσε» το γάντι που του έριξαν το Μέγαρο Μαξίμου και ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, και θα απευθυνθεί στη Δικαιοσύνη προκειμένου να μεταφέρει τις σοβαρές καταγγελίες του, αν και ο ίδιος θεωρεί πως το θέμα είναι πολιτικό και όχι δικαστικό. «Θα πάω στην Εισαγγελία, θα ξεσηκωθεί ένας θόρυβος στο πολιτικό σύστημα, θα την πληρώσουν 3-4 αποδιοπομπαίοι τράγοι και τελειώσαμε; Ολα αυτά τα ήξερε ο πρωθυπουργός, υπουργοί, ενώ είχαν δοθεί εγγράφως και στο διοικητή της ΕΥΠ. Είχε γίνει ένα πρώτο ξεκαθάρισμα σε αυτό το “τοπίο” πριν από τις εκλογές. Πιστεύω ότι ίσως και τώρα βοηθώ τον πρωθυπουργό, αν θέλει να προβεί και σε ένα δεύτερο ξεκαθάρισμα», δηλώνει ο κ. Πανούσης στον Ελεύθερο Τύπο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στον «καυτό» φάκελο, που θα παραδώσει σήμερα στη Δικαιοσύνη ο τέως υπουργός, θα υπάρχουν σημαντικά στοιχεία για το πώς το «σύστημα» στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ έστελνε δικούς του ανθρώπους στις φυλακές, προκειμένου να προβούν σε «τοποθετήσεις» αρεστών προσώπων σε θέσεις-κλειδιά, που θα επηρέαζαν κατά τα συμφέροντά τους τις εξελίξεις, ακόμη και να σχεδιάσουν σχετικά νομοθετήματα. Ακόμη και χθες, ο Γιάννης Πανούσης στοχοποιήθηκε σε ανάρτηση της ιστοσελίδας athensindymedia από την «Πρωτοβουλία Αλληλεγγύης στους Πολιτικούς Κρατούμενους», που τον έφερε υπεύθυνο για τις μεταγωγές ποινικών κρατουμένων και μέλους της «Συνωμοσίας των Πυρήνων της Φωτιάς», παρότι ο τέως υπουργός έχει απομακρυνθεί από το κυβερνητικό σχήμα τον περασμένο Αύγουστο.

 Ποιοι ήθελαν και θέλουν το «κεφάλι» του Γιάννη Πανούση; Ποια ενεργά μέλη του ΣΥΡΙΖΑ, έχοντας πολιτική κάλυψη, απειλούν τη ζωή του ακόμη σήμερα; Γιατί κυβερνητικά στελέχη «φόρτωσαν» πάνω του τη μη υλοποίηση... υποσχέσεων προς τρομοκράτες και ποινικούς; Αυτά τα ερωτήματα έχουν απαντηθεί κατά καιρούς σε ρεπορτάζ του Ελεύθερου Τύπου για άτομα που είχαν σχέση με ενεργά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, με πρόσβαση στα κομματικά όργανα, που συνδιαλέγονταν με έγκλειστους τρομοκράτες και ποινικούς.


«Άνθρωπος» του ΣΥΡΙΖΑ


Τον περασμένο Μάιο, οι δικαστικές και αστυνομικές αρχές ερευνούσαν την πηγή άντλησης «πολιτικής ισχύος» και προσβάσεων στους κομματικούς μηχανισμούς από έναν 67χρονο ιδιώτη, υψηλόβαθμους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ. και στελέχη της ΕΥΠ, που ερευνώνταν για τη συνεργασία τους με κυκλώματα δουλεμπόρων. Οι αρμόδιες αρχές διαπίστωναν πως η πραγματική ή η επικαλούμενη «δύναμη» από τους ελεγχόμενους είχε προκαλέσει στοχευμένες αποστρατείες, προαγωγές και τοποθετήσεις αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ., σε τουλάχιστον… 5 ετήσιες κρίσεις αξιωματικών, ενώ από το ίδιο «κέντρο» φαίνεται να εκπορεύονταν οι επιθέσεις «διωγμού» του τότε αναπληρωτή υπουργού Προστασίας του Πολίτη κ. Γιάννη Πανούση.

Σε αυτό το πεδίο ερευνών εξετάστηκε και η «συνύπαρξη» του 67χρονου ιδιώτη, όταν ήταν έγκλειστος στις αγροτικές φυλακές Κασσαβέτειας Βόλου, μαζί με συγγενικό πρόσωπο κορυφαίου μέλους της σημερινής κυβέρνησης, για σχεδόν ένα χρόνο!

Ο συγγενής του μέλους της κυβέρνησης είχε καταδικαστεί σε κάθειρξη 8 χρόνων και μετά από έφεση, σε λιγότερο από 3 χρόνια, αποφυλακίστηκε με όρους, ωστόσο το χρονικό διάστημα που ήταν έγκλειστος, ήταν συγκρατούμενος με τον 67χρονο ιδιώτη, τον οποίο συνέχισε να επισκέπτεται στις φυλακές μετά την αποφυλάκισή του. Σημειώνεται ότι ο 67χρονος, το καλοκαίρι του 2009, είχε ερευνηθεί ως ο ενδιάμεσος ανάμεσα σε ποινικούς και υπόπτους για συμμετοχή στη «Συνωμοσία των Πυρήνων της Φωτιάς» και τη «Σέχτα Επαναστατών» στην προμήθεια οπλισμού.

Είχε παρακολουθηθεί μία τέτοια απόπειρα αγοραπωλησίας ή συνάντηση με συνδέσμους των οργανώσεων χωρίς όμως αποτέλεσμα, ωστόσο υψηλόβαθμοι αξιωματικοί υποστήριζαν ότι τα όπλα που εντοπίστηκαν στην κατοχή άλλων μελών των «Πυρήνων της Φωτιάς» στη Νέας Σμύρνη τον Δεκέμβριο του 2010 ήταν προμήθεια αυτής της «διαμεσολάβησης».


ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΑΛΑΦΑΤΗΣ


ΠΗΓΗ: ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ: ΣΕΙΕΤΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ. ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΙΣ ΚΥΡΙΟΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ. ΕΔΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΙΚΕΛΙΑ.

ΤΟ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!

 ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΥΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ!  ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΠΑΡ'ΕΦΕΤΑΙΣ ΔΥΤΙ...

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα"