ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΒΑΓΓΕΛΗ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΓΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΝΔ

Παρασκευή 9 Ιανουαρίου 2015

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΣΤΟΝ ΝΟΜΟ ΦΛΩΡΙΝΑΣ. ΟΠΩΣ ΕΞΗΓΗΣΑ ΑΡΝΟΥΜΕΝΟΣ ΕΥΓΕΝΙΚΑ ΛΟΓΟΙ ΑΡΧΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΠΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΟΥ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΗ ΒΙΩΣΙΜΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΠΕΤΡΕΠΑΝ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ.

Η ΛΙΣΤΑ ΤΗΣ ΝΔ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΝΔ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΞΗΣ:

                                            ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
                                                 ΒΟΣΔΟΥ ΣΩΤΗΡΙΟΣ
                                                     ΖΑΧΟΥ ΙΩΑΝΝΑ
                                       ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ

ΟΙ ΑΔΙΚΙΕΣ ΤΟΥ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ

Σήμερα θα κλεισουν ολες οι υποψηφιοτητες των κομματων και θα ακολουθησει μια πολυ συντομη προεκλογικη εκστρατεια 15 ημερων. Τιθεται το ερωτημα μπορει ενας νεος υποψηφιος να δωσει δικαια με παλαιοτερους αυτον τον αγωνα αναγνωρισημοτητας και διαδοσης των ιδεων του σε τοσο μικρο χρονικο διαστημα; Οχι ασφαλως. Για αυτο η επομενη βουλη αλλαζοντας τον εκλογικο νομο θα πρεπει να αποφασισει οτι προεκλογικη περιοδος μικροτερη των 30 ημερων απαγορευεται οπως επισης οτι τα κομματα θα πρεπει να ανακοινωνουν τους συνδυασμους τους αμεσως με την προκηρυξη των εκλογων. Τελος πρεπει να καταργηθει η προστατευτικη διαταξη που προβλεπει πως αν προκηρυχθουν ξανα εκλογες εντος 18 μηνων οι ηδη εκλεγεντες βουλευτες επανεκλεγονται με λιστα και να περιοριστει στους 6 μηνες η το πολυ 9 η ρυθμιση αυτη.

ΑΚΟΥΕΙ ΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ; ΦΩΝΗ ΛΑΟΥ ΟΡΓΗ ΘΕΟΥ

ΦΩΝΗ ΛΑΟΥ ΟΡΓΗ ΘΕΟΥ. ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΤΗΣ ΤΡΟΙΚΑ ΟΤΙ ΟΙ ΑΝΤΟΧΕΣ ΕΝΟΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΛΑΟΥ ΕΞΑΝΤΛΗΘΗΚΑΝ. ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΘΕΛΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΜΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΟΤΑΝ ΘΑ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΝΙΣΤΩΣΕΣ...ΟΙ ΠΙΕΣΕΙΣ ΟΙ ΥΠΕΡΦΟΡΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΟΙ ΕΜΜΟΝΙΚΕΣ ΑΝΤΙΛΗΨΕΙΣ ΣΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΕΙΣΦΟΡΩΝ ΚΑΙ ΡΥΘΜΙΣΕΩΝ ΕΦΕΡΑΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΑΥΤΟ. ΟΠΟΙΟΣ ΕΣΠΕΙΡΕ ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ ΑΝΕΜΟΥΣ ΘΑ ΘΕΡΙΣΕΙ ΘΥΕΛΛΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΘΕΙ.

ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΤΕΛΟΣ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΟΙ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΤΙΚΟΙ ΜΥΘΟΙ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΘΑ ΚΟΝΙΟΡΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΑ ΕΝΗΛΙΚΙΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΟΓΥΜΝΩΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΙΔΕΟΛΗΨΙΕΣ ΤΟΥΣ ΕΧΟΝΤΑΣ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ. Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ...

ΤΟ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!

 ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΥΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ!  ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΠΑΡ'ΕΦΕΤΑΙΣ ΔΥΤΙ...

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα"