ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΒΑΓΓΕΛΗ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΓΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΝΔ

Παρασκευή 24 Απριλίου 2015

«Η χώρα χρειάζεται μια ισχυρή κεντροδεξιά»

Ντόρα Μπακογιάννη: «Η χώρα χρειάζεται μια ισχυρή κεντροδεξιά»


«H χώρα χρειάζεται μια ευρωπαϊκή κεντροδεξιά,ισχυρή,συλλογική και δημοκρατική. Σήμερα την έχει; Η απάντηση είναι όχι, δεν την έχει. Πρέπει να την αποκτήσει; Ναι, πρέπει να την αποκτήσει και πάντως κάποιοι από εμάς θα κάνουμε ό,τι είναι ανθρωπίνως δυνατό για την αποκτήσει» ανέφερε η κ. Μπακογιάννη. Τόνισε ότι η Νέα Δημοκρατία υπέστη μια πολύ μεγάλη ήττα και πρόσθεσε ότι «έχει υποχρέωση να κάνει την αυτοκριτική της σε βάθος».

Υποστήριξε, ακόμη, ότι «η Ελλάδα έφτασε στο αμήν με την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ» και ότι «ο κ. Τσίπρας πρέπει να πάρει προσωπικά μια πολύ μεγάλη απόφαση». Όπως ανέφερε η κ. Μπακογιάννη, ή «θα πάει με στόχο να κάνει μια συμφωνία, η οποία δεν θα είναι πολιτική και θα μας επιτρέψει πράγματι να ανασάνουμε, ή θα πάρει την απόφαση ότι θα οδηγήσει την Ελλάδα στα βράχια και θα είναι ο συντομότερος σε διάρκεια πρωθυπουργός αυτής της χώρας».

Σε ό,τι αφορά τις επικουρικές συντάξεις, η Ντόρα Μπακογιάννη εκτίμησε ότι «σήμερα τα ταμεία έτσι όπως είναι δομημένα δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν επικουρικές συντάξεις, άρα μια μείωση των επικουρικών συντάξεων είναι μέσα σε αυτά που πρέπει να κάνουμε».
ΠΗΓΗ: http://www.tanea.gr

ΤΟ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!

 ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΥΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ!  ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΠΑΡ'ΕΦΕΤΑΙΣ ΔΥΤΙ...

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα"