ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΒΑΓΓΕΛΗ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΓΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΝΔ

Τετάρτη 22 Ιουλίου 2015

Η ΘΕΣΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΚΛΟΓΗΣ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΗΣ ΝΔ

Κυριοι της ΝΔ ο επομενος αρχηγος της πρεπει να εκλεγει το φθινοπωρο απο την βαση αφου ανανεωθουν οι εκλογικοι καταλογοι των μελων της αλλα το δικαιωμα εγγραφης να κλεισει 2 εβδομαδες πριν την ημερα εκλογης. Δεν ειναι δυνατον χωρις εκκαθαρισμενους εκλογικους καταλογους ανημερα της εκλογης οποιος βλεπει φως να μπαινει να ψηφιζει με τις ανοησιες των δηθεν ηλεκτρονικων συστηματων που επεφταν απο το πρωι το 2009 και μεταφερομενα μελη και μη μελη ψηφιζαν σε διαφορες καλπες χωρις σοβαρη δυνατοτητα ελεγχου. Αυτο να μην ξαναγινει ποτε.

ΑΥΤΑ ΕΓΡΑΨΑ ΧΘΕΣ ΣΤΟ FB.

Φθηνες δικαιολογιες τα περι 6 μηνων στην εξουσια.

Αφηστε τις δικαιολογιες οτι ειναι μονο 6 μηνες πρωθυπουργος και τι να κανει ο ανθωπος; Αρκει ενας μηνας για να καταστρεψεις μια χωρα. Κατεστρεψε θυσιες των πολιτων 6 χρονων με την φαιδρη διαπραγματευση και τις ιδεοληψιες του. Χρεαζομασταν μετρα 1.8 δις για δανειο 15 δις και μας οδηγησε σε αναγκη μνημονιου 83 δις με μετρα 13 δις και νεα αναγκη ανακεφαλαιοποιησης των τραπεζων ενω πριν ειχαν μεινει 11 δις ευρω αχρειστα λογω της επαρκους κεφαλαιοποιησης τους.

ΤΟ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!

 ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΥΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ!  ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΠΑΡ'ΕΦΕΤΑΙΣ ΔΥΤΙ...

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα"