ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΒΑΓΓΕΛΗ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΓΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΝΔ

Τρίτη 17 Νοεμβρίου 2015

Να πάρουν τις τύχες της ΝΔ στα χέρια τους

Στην Καλαμάτα ο υποψήφιος για την προεδρία του κόμματος

Να πάρουν τις τύχες της ΝΔ στα χέρια τους κάλεσε τους πολίτες ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Να πάρουν τις τύχες της ΝΔ στα χέρια τους κάλεσε τους πολίτες ο Κυριάκος Μητσοτάκης
Να πάρουν τις τύχες της Νέας Δημοκρατίας στα χέρια τους και να αφήσουν στην άκρη τους μηχανισμούς και τις παρασκηνιακές συναλλαγές, ζήτησε από τους πολίτες της Καλαμάτας ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Σας καλώ να επιλέξετε αυτόν που κρίνετε ως τον καλύτερο για Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, αυτόν που θα μπορεί να αρθρώνει έναν ουσιαστικό πολιτικό λόγο, να συνθέτει και όχι να διχάζει, να κερδίζει τις μάχες στη Βουλή και να μπορεί να εκπροσωπεί τη χώρα επάξια στο εξωτερικό» επισήμανε ο υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ και τόνισε ότι η εκλογή του νέου προέδρου δεν αφορά μόνο τους φίλους του κόμματος, αλλά όλη την κοινωνία.

Παράλληλα, μίλησε για την ανάγκη, η Νέα Δημοκρατία να αποτελέσει πειστική εναλλακτική πρόταση απέναντι στον ΣΥΡΙΖΑ, τόσο στη Βουλή, όσο και στην κοινωνία, να παράγει ουσιαστικό πολιτικό λόγο και να προτάξει ένα εναλλακτικό πολιτικό σχέδιο για την Ελλάδα «την ώρα που νομοτελειακά ο ΣΥΡΙΖΑ οδηγεί τη χώρα στο απόλυτο αδιέξοδο».
Αναφερόμενος στο αποτρόπαιο χτύπημα στο Παρίσι, ο υποψήφιος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας εξέφρασε την οδύνη και τη συμπαράστασή του στα θύματα της τρομοκρατικής επίθεσης γνωρίζοντας προσωπικά τον πόνο του να χάνει κανείς έναν δικό του άνθρωπο από την τρομοκρατία.

«Η απάντηση συνολικά στην τρομοκρατία πρέπει να είναι η ενότητα και η αποφασιστικότητά μας αυτό το φαινόμενο να το ξεριζώσουμε μια για πάντα. Δυστυχώς, είμαστε σε πόλεμο και κανείς δεν μπορεί να είναι ασφαλής» τόνισε ο κ. Μητσοτάκης και πρόσθεσε ότι οι ευθύνες της κυβέρνησης και η σοβαρότητα με την οποία πρέπει να αντιμετωπίσει αυτά τα εξαιρετικά κρίσιμα θέματα, έχουν πάρα πολύ μεγάλη σημασία.

Τέλος διερωτήθηκε πως μπορεί ο πρωθυπουργός της χώρας και με τι αξιοπιστία να ζητήσει τη στήριξη της αντιπολίτευσης, όταν ακόμα και σήμερα δεν έχει αποπέμψει τα στελέχη που συνομιλούσαν με τρομοκράτες και δεν έχει ζητήσει εξηγήσεις από τον Υπουργό Δικαιοσύνης. «Με δυο μέτρα και δυο σταθμά δουλειά δεν μπορούμε να κάνουμε» είπε χαρακτηριστικά.
 
ΠΗΓΗ: ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΤΟ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!

 ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΥΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ!  ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΠΑΡ'ΕΦΕΤΑΙΣ ΔΥΤΙ...

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα"