ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΒΑΓΓΕΛΗ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΓΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΝΔ

ΚΑΝΑΛΙ YOUTOUBE ΒΑΓΓΕΛΗ ΙΩΑΝΝΙΔΗ

Loading...

Πέμπτη, 19 Νοεμβρίου 2015

ΨΗΦΙΖΩ ΚΥΡΙΑΚΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΓΙΑΤΙ Η ΝΔ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ


Η ΝΔ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΡΙΖΙΚΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΑΦΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΕ ΝΕΕΣ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΕΣ ΙΔEΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΕΥΡΥΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΗΧΗΣΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΣ ΔΩΣΟΥΝ ΞΑΝΑ ΤΗΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΗ ΗΓΕΜΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ  ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ. Ο ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΣΑΦΗ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΗ  ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΝΑΝΕΩΤΙΚΗ ΕΚ ΘΕΜΕΛΙΩΝ  ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΘΕΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ. ΔΕΝ ΧΑΙΔΕΥΕΙ ΑΥΤΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΜΙΧΛΩΔΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ. ΕΠΙΣΗΣ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ. ΟΙ ΜΑΧΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΔΩΣΕΙ Η ΝΔ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΕΦΑΛΗ ΣΤΟΝ ΝΑΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ. ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΛΟΙΠΟΝ ΟΙ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΥΝ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ. ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΣΤΗΡΙΖΩ ΣΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΤΟΝ ΚΥΡΙΑΚΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΣΕΒΟΜΕΝΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΟΣΟΥΣ ΕΠΙΛΕΞΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ. ΕΧΩ ΟΜΩΣ ΧΡΕΟΣ ΝΑ ΠΩ ΕΥΘΕΩΣ ΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΑΜΕΣΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΔ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΛΜΑ.


ΚΡΑΤΕΙΣΤΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΤΗΝ ΝΔ

ΚΡΑΤΕΙΣΤΕ ΕΝΑ ΕΠΙΠΕΔΟ ΚΑΙ ΜΗΝ ΛΕΤΕ ΑΝΟΗΣΙΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΕΧΘΡΕΣ ΟΙ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ. Η ΚΥΡΙΑΚΗ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ!

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΣΤΟ DION TV

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ - ΣΤΕΛΕΧΟΥΣ ΝΔ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜ...

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα"