ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΒΑΓΓΕΛΗ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΓΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΝΔ

Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2015

ΤΙ ΣΑΣ ΕΛΕΓΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΗΣ ΝΔ;

 Τα λεω εδω και μηνες! Σας τα εγραψα απο τον Ιουλιο. Σας τα ειχα γραψει και καταθεσει και τον Οκτωβριο του 2009. Δεν με ακουσατε. Τωρα εγινε ρεζιλι η ΝΔ. Υποστηριζα οτι οι εκλογικοι καταλογοι πρεπει να ανανεωθουν να κλεισουν μια εβδομαδα πιο νωρις και να εχουμε σταθερους καταλογους οπως στις εθνικες εκλογες. Επιμεινατε στους υπολογιστες. Τωρα διασυρθηκε η παραταξη.

 

 ΠΑΤΕΙΣΤΕ ΕΔΩ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΣΑΣ ΕΛΕΓΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ

η θεση μου για την διαδικασια εκλογης αρχηγου της νδ

vaggelisioannidis.blogspot.com/2015/07/blog-post_22.html
22 Ιουλ 2015

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΟΠΟΙΟΣ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΡΩΣΤΗ ΝΔ

ΠΟΙΟΣ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΑΛΥΜΕΝΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΡΡΩΣΤΗ ΔΟΜΗ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ; ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΑΜΕΣΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΝΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΩΣ ΕΣΩΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ. ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΑΠΕΤΥΧΑΝ ΟΠΩΣ ΗΤΑΝ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΡΓΑΣΤΕΙ ΠΟΤΕ ΟΥΤΕ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ.

Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΤΟΥΣ ΕΙΧΕ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙ

Η εμπιστευτική επιστολή Μητσοτάκη στον πρόεδρο της ΝΔ


Να «ολοκληρωθεί η διαδικασία εκλογής το συντομότερο δυνατόν δίχως το Kόμμα να υποστεί περαιτέρω φθορά» ζητεί με δήλωσή του ο Κυριάκος Μητσοτάκης, κληθείς να σχολιάσει τις δηλώσεις του Βαγγέλη Μεϊμαράκη.

Μάλιστα, ο υποψήφιος για την ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας παραθέτει την εμπιστευτική του επιστολή προς τον πρόεδρο του κόμματος, η οποία εστάλη και επιδόθηκε στις 11 Νοεμβρίου, έντεκα μέρες πριν από τη διεξαγωγή των εκλογών, όπου επισημαίνει δυσλειτουργίες στο σύστημα.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ και διαβάστε αναλυτικά την επιστολή



Αναλυτικά η δήλωση του Κυρ. Μητσοτάκη:

«Ειλικρινά δυσκολεύομαι να καταλάβω αν παραιτήθηκε ή όχι. Αν η Νέα Δημοκρατία έχει μεταβατικό Πρόεδρο ή όχι.

Σε κάθε περίπτωση:

1. Παραιτούμαι από Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος δίχως να εξαρτώ την ενέργειά μου αυτήν από το τι θα κάνουν οι συνυποψήφιοί μου.

2. Δίνω στη δημοσιότητα την εμπιστευτική επιστολή που έστειλα στον κ. Μεϊμαράκη την 11η Νοεμβρίου 2015 με την οποία επισημαίνω ότι η πολιτική ευθύνη μιας αποτυχίας στη διεξαγωγή της εκλογής νέου Προέδρου βαρύνει πρωτίστως τον Πρόεδρο του Κόμματος.

3. Ζητώ από την ΚΕΦΕ, παρά τις προφανείς αδυναμίες της, να δώσει μια λύση ώστε η εκλογή να διεξαχθεί το συντομότερο δυνατόν δίχως το Kόμμα να υποστεί περαιτέρω φθορά.

Το σύνθημά μου “Νέα Δημοκρατία από την Αρχή” σήμερα είναι περισσότερο επίκαιρο παρά ποτέ».

- Έκκληση Μητσοτάκη για νέα ημερομηνία εκλογών

ΠΗΓΗ: REAL

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ:
ΤΟΥΣ ΕΙΧΕ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙ ΕΓΚΑΙΡΑ ΚΑΙ ΕΓΚΥΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΠΟΤΥΧΙΑΣ Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ.

Η ΚΕΦΕ ΤΗΣ ΝΔ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΠΟΔΙ ΑΜΕΣΩΣ

Η ΚΕΦΕ ΤΗΣ ΝΔ ΑΠΕΤΥΧΕ ΠΑΤΑΓΩΔΩΣ. ΕΠΡΕΠΕ ΗΔΗ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΑΥΘΕΙ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΟΣΟΙ ΑΠΕΤΥΧΑΝ ΧΘΕΣ ΝΑ ΕΠΙΖΗΤΟΥΝ ΝΑ ΞΑΝΑΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ. ΑΠΟΡΩ ΜΕ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΤΟΥΣ.

ΗΜΕΡΑ ΝΤΡΟΠΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΔ Η ΧΘΕΣΙΝΗ

Ημερα ντροπης ειναι η σημερινη για την παραταξη μας. Οσοι ειναι υπευθυνοι για αυτο το αισχος που προειδοποιησαμε εγκαιρα μερικοι εδω και μηνες οφειλουν να παραιτηθουν πριν την δυση του ηλιου η να καρατομηθουν με συνοπτικες διαδικασιες. Ντροπιασατε την φιλοτιμη βαση της ΝΔ.

ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΕΦΕΡΑΝ ΤΗΝ ΝΔ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΛΙ

Σημερα αποδειχθηκε περιτρανα πως καταντησαν την μεγαλη παραταξη ανεπαγγελτα κομματοσκυλα. Αν δεν στελεχωθει η ΝΔ με νεα και μορφωμενα πραγματικα προσωπα ειναι χαμενη απο χερι. Το κομμα απεδειξε την ενδεια του.

ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΦΙΑΣΚΟ ΤΗΣ ΝΔ;

ΓΙΑ ΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΦΙΑΣΚΟ ΣΤΗΝ ΝΔ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΚΡΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ; ΜΠΡΑΒΟ ΩΡΑΙΑ ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΝΤΡΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ...Η ΒΑΣΗ ΑΠΑΙΤΕΙ ΕΚ ΘΕΜΕΛΙΩΝ ΑΛΛΑΓΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΛΗΨΗ ΕΥΘΥΝΗΣ.

ΤΟ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!

 ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΥΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ!  ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΠΑΡ'ΕΦΕΤΑΙΣ ΔΥΤΙ...

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα"