ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΒΑΓΓΕΛΗ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΓΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΝΔ

Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2015

Η ΚΡΑΤΙΚΗ ΑΓΕΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΙ ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ.

Οταν εισαι βολεμενος στην ασφαλεια και την μονιμοτητα της κρατικης αγελαδας με μισθο βρεξει χιονισει και με εισφορες πληρωμενες απο το κρατος χωρις αξιολογηση καμια τοτε μπορεις να πουλας πνευμα στους ελευθερους επαγγελματιες στους ευσυνειδητους δημοσιους υπαλληλους που δουλευουν και για τους λουφαδορους ενω πληρωνονται το ιδιο με τους τεμπεληδες και τους εργαζομενους του ιδιωτικου τομεα που εχουν να πληρωθουν 6 μηνες. Τι να φταιει αραγε που η Ελλαδα βουλιαζει ε;

ΜΟΝΟ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΕΧΕΙ ΣΧΕΔΙΟ

Μονο ο Μητσοτακης εχει καταθεσει σχεδιο για την ριζικη αλλαγη του κομματος και για την μεταρρυθμιση της Ελλαδας!

Κυρ. Μητσοτάκης: Οι τρεις προϋποθέσεις για συναίνεση

ΑΡΘΡΟ

Κυρ. Μητσοτάκης: Οι τρεις προϋποθέσεις για συναίνεση

Κυρ. Μητσοτάκης: Οι τρεις προϋποθέσεις για συναίνεση

Tρεις προϋποθέσεις για συναίνεση σε ένα σχέδιο εξόδου της Ελλάδας από την κρίση, θέτει ο Κυριάκος Μητσοτάκης με άρθρο του στην εφημερίδα «ΤΑ ΝΕΑ».
Ο υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ τάσσεται υπέρ της ευρύτερης δυνατής πολιτικής συναίνεσης στα μεγάλα θέματα που απασχολούν την Ελλάδα και ξεκαθαρίζει ότι υπό τη δική του ηγεσία, η Νέα Δημοκρατία δεν θα μπορεί να συναινέσει με τον κ. Τσίπρα όσο η κυβέρνησή του δεν πληροί τις τρεις αναγκαίες προϋποθέσεις που θέτει.
Συγκεκριμένα αναφέρει ότι, πρώτον, θα έπρεπε να πειστεί ότι οι προθέσεις της κυβέρνησης είναι ειλικρινείς με έμπρακτη αναγνώριση από την πλευρά του πρωθυπουργού των σφαλμάτων του.
Δεύτερον, λέει ότι θα έπρεπε η κυβέρνηση που ζητά συναίνεση να εμπνέει εμπιστοσύνη και αναρωτιέται: «πως να εμπιστευτεί κανείς έναν πρωθυπουργό που ψεύδεται ασύστολα και χωρίς ενδοιασμούς;».
   Και τρίτον σημειώνει ότι θα έπρεπε να συμμετέχει η αντιπολίτευση στη σύνταξη και την εποπτεία υλοποίησης ενός κοινού σχεδίου αντιμετώπισης της κρίσης και εξόδου από αυτήν.
«Είναι στα όρια του σουρεαλισμού το γεγονός ότι σήμερα ζητά συναίνεση αυτός που κατέλυσε μονομερώς την ευρύτερη κοινοβουλευτική συναίνεση που σημειώθηκε στη σύγχρονη ιστορία της Ελλάδας, το 2011 για την Παιδεία» τονίζει, μεταξύ άλλων, ο κ. Μητσοτάκης και προσθέτει πως οι πράξεις της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ υπαγορεύονται από ιδεοληπτικές εμμονές και οδηγούν τη χώρα βαθύτερα στο τέλμα.
«Η Ελλάδα έχει ανάγκη από ταχείες και τολμηρές μεταρρυθμίσεις, από δραστική απορρύθμιση της αγοράς, από ενίσχυση της ιδιωτικής πρωτοβουλίας ώστε να ανακάμψει. Γι' αυτό σήμερα περισσότερο από ποτέ η Νέα Δημοκρατία οφείλει να εκφράσει εκείνα τα δυναμικά στρώματα της κοινωνίας που είναι πολιτικά άστεγα» υποστηρίζει ο υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ.
 ΠΗΓΗ: http://www.imerisia.gr/

ΤΟ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!

 ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΥΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ!  ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΠΑΡ'ΕΦΕΤΑΙΣ ΔΥΤΙ...

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα"