ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΒΑΓΓΕΛΗ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΓΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΝΔ

Τρίτη 22 Μαρτίου 2016

11 νεκροί και 35 τραυματίες στο Βέλγιο

11 νεκροί και 35 τραυματίες από τις εκρήξεις στο αεροδρόμιο των Βρυξελλών


Βόμβες εξερράγησαν στο Αεροδρόμιο των Βρυξελλών  Αποδίδονται σε τρομοκρατική ενέργεια σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες. Οι Αρχές κλέινουν τοι αεροδρόμιο και το εκκενώνουν. Οι εκρήξεις σημειώθηκαν στο σημείο αναχωρήσεων, ενώ πληροφορίες κάνουν λόγο για νεκρούς και αρκετούς πτραυματίες.

Σταμάτησε και η σιδηροδρομική σύνδεση με το αεροδρόμιο, σύμφωνα με τα βελγικά μέσα ενημέρωσης.

Δύο εκρήξεις είχαν ακουστεί νωρίτερα στην αίθουσα αναχωρήσεων του αεροδρομίου της βελγικής πρωτεύουσας. Το Sky News στο Λονδίνο μετέδωσε ότι οι εκρήξεις σημειώθηκαν στην αίθουσα αναχωρήσεων επικαλούμενο πληροφορίες που είχε από πηγή κοντά στο γραφείο των American Airlines.

Ο δημοσιογράφος του τηλεοπτικού δικτύου Sky News Άλεξ Ρόσι, ο οποίος βρισκόταν εκεί, δήλωσε ότι άκουσε δύο "πάρα πολύ δυνατές εκρήξεις".

"Αισθάνθηκα το κτίριο να δονείται. Υπήρχε επίσης σκόνη και καπνός (...) πήγα προς το σημείο από το οποίο ακούστηκε η έκρηξη και άνθρωποι έβγαιναν
από εκεί πολύ ζαλισμένοι και σοκαρισμένοι".

"Αυτό που σκέφτονται εδώ είναι ότι ήταν κάποιου είδους τρομοκρατική επίθεση - αυτό δεν έχει επαληθευτεί από οποιεσδήποτε αρχές εδώ στο αεροδρόμιο", σημείωσε. Προς το παρόν δεν έχει γίνει κάποιο επίσημο σχόλιο σχετικά με την αιτία των εκρήξεων.
 
πηγη:REAL




 
 
 
 
 

ΤΟ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!

 ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΥΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ!  ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΠΑΡ'ΕΦΕΤΑΙΣ ΔΥΤΙ...

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα"