ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΒΑΓΓΕΛΗ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΓΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΝΔ

Πέμπτη 16 Ιουνίου 2016

Σοκ στην Βρετανία - Νεκρή από σφαίρες η βουλευτής Τζο Κοξ

Σοκ στην Βρετανία - Νεκρή από σφαίρες η βουλευτής Τζο Κοξ


Νεκρή είναι η βουλευτής του Εργατικού Κόμματος πυροβολήθηκε και μαχαιρώθηκε σήμερα ενώ βρισκόταν στην περιφέρειά της, στη βόρεια Αγγλία, μετέδωσε στο τηλεοπτικό δίκτυο Channel 4.

Σύμφωνα με τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης η 41χρονη Τζο Κοξ δέχτηκε την επίθεση ενώ ετοιμαζόταν να μιλήσει σε ψηφοφόρους της στο Μπίρστολ, κοντά στο Λιντς.

Ένας άνδρας μαχαιρώθηκε επίσης από τον δράστη ενώ ένας ένοπλος διέφυγε, ανέφεραν οι ίδιες πηγές.

Το ραδιόφωνο του BBC μετέδωσε ότι η Κοξ μεταφέρθηκε με ελικόπτερο σε κοντινό νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση, ωστόσο λίγες ώρες αργότερα έχασε την μάχη με την ζωή.

Σύλληψη ενός υπόπτου

Οι βρετανικές αστυνομικές αρχές ανακοίνωσαν ότι συνελήφθη ένας 52χρονος ύποπτος μετά την επίθεση που σημειώθηκε στο Μπίρστολ, κοντά στο Λιντς της βόρειας Αγγλίας, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί πολύ σοβαρά η βουλευτίνα του Εργατικού Κόμματος. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο δράστης φώναξε «Πρώτα η Βρετανία» λίγο πριν πυροβολήσει.

"Στις 12.53 (14.53 ώρα Ελλάδας) σήμερα, η αστυνομία ενημερώθηκε για ένα επεισόδιο στη Μάρκετ Στριτ του Μπίρστολ όπου μια γυναίκα ηλικίας περίπου 40 ετών υπέστη σοβαρά τραύματα και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση" σημειώνεται στην ανακοίνωση της αστυνομίας του Δυτικού Γιορκσάιρ.
Οι αστυνομικοί συνέλαβαν έναν 52χρονο, συνεχίζει η ανακοίνωση, χωρίς να επιβεβαιώνει τα στοιχεία του θύματος. Αδιευκρίνιστα παραμένουν και τα αίτια της επίθεσης.

Ο πρωθυπουργός της Βρετανίας Ντέιβιντ Κάμερον εξέφρασε την ανησυχία του για τις πληροφορίες που ανέφεραν ότι η Τζο Κοξ πυροβολήθηκε και μαχαιρώθηκε από έναν ένοπλο. "Οι σκέψεις και οι προσευχές μας είναι με την Τζο και την οικογένειά της", έγραψε στον λογαριασμό του στο Twitter.
Ο ηγέτης του Εργατικού Κόμματος Τζέρεμι Κόρμπιν δήλωσε ότι είναι "σε κατάσταση σοκ" από την είδηση της επίθεσης σε βάρος της Κοξ.


ΠΗΓΗ: REAL.GR

ΤΟ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!

 ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΥΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ!  ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΠΑΡ'ΕΦΕΤΑΙΣ ΔΥΤΙ...

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα"