ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΒΑΓΓΕΛΗ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΓΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΝΔ

Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2016

N. Μαδούρο: Δεν έχει δημοψήφισμα και εκλογές


N. Μαδούρο: Δεν έχει δημοψήφισμα και εκλογές μέχρι να σταθεροποιηθεί η οικονομία!

N. Μαδούρο: Δεν έχει δημοψήφισμα και εκλογές μέχρι να σταθεροποιηθεί η οικονομία!
Ο Πρόεδρος της Βενεζουέλας Nicolás Maduro στην εβδομαδιαία του εκπομπή «Contacto Con Maduro» στην κρατική τηλεόραση δήλωσε κατηγορηματικά ότι δεν υπάρχει περίπτωση να διενεργηθεί το δημοψήφισμα ανάκλησης αλλά ούτε και εκλογές μέχρι να σταθεροποιηθεί η οικονομία της χώρας!
«Η προτεραιότητα της χώρας δεν είναι οι εκλογές αλλά η οικονομία και η αποκατάσταση της παραγωγής. Ρωτώ. Ποια είναι η προτεραιότητα της χώρας; Να εκπληρώσουμε τις επιθυμίες, τις ιδιοτροπίες της ολιγαρχίας ή να διορθώσουμε την οικονομία; Πρέπει να είμαστε ξεκάθαροι» δήλωσε ο Πρόεδρος Maduro στην τηλεοπτική του εκπομπή απορρίπτοντας έτσι, με δύο φράσεις, βασικά δικαιώματα του λαού του που πηγάζουν κατευθείαν από το Σύνταγμα!
«Ο Maduro είναι και θα είναι εδώ. Δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει το δημοψήφισμα ανάκλησης γιατί δεν είναι ο Maduro σαν πρόσωπο αλλά ένας λαός και τα υψηλά ιδανικά της επανάστασης. Στην αντιπολίτευση δεν πρέπει να ονειρεύονται να γίνουν κυβέρνηση. Δεν έχουν ούτε ιδέες ούτε πρόγραμμα. Είμαστε η μόνη κυβέρνηση που η χώρα θα έχει για 100 χρόνια η και περισσότερο. Είμαστε η κυβέρνηση του λαού, η κυβέρνηση της Μπολιβαριανής Επανάστασης, η κυβέρνηση του Τσάβες, η κυβέρνηση που αγωνίζεται» συμπλήρωσε καταχειροκροτούμενος από τους παρευρισκόμενους στο στούντιο υποστηρικτές του.
Υπενθυμίζεται ότι τον Δεκέμβριο του 2016, σύμφωνα με το Σύνταγμα της χώρας, πρέπει να διεξαχθούν  εκλογές για την ανάδειξη νέων Δημάρχων και νέων Κυβερνητών αλλά όπως έχουν δηλώσει κύκλοι της κυβέρνησης της Βενεζουέλας, αυτό δεν πρόκειται να να συμβεί καθώς δεν υπάρχουν χρήματα για την διενέργεια τους!

ΠΗΓΗ: http://www.liberal.gr/

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ: ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥ ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΣΜΟΥ. ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ. ΔΕΝ ΧΩΝΕΥΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΟΤΕ ΤΙΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΕΣ ΤΑ ΑΤΟΜΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. ΒΥΘΙΖΕΙ ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΦΤΩΧΕΙΑ ΚΑΙ ΛΕΕΙ << ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΓΙΑ 100 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ>>. ΝΤΡΟΠΗ

ΤΟ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!

 ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΥΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ!  ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΠΑΡ'ΕΦΕΤΑΙΣ ΔΥΤΙ...

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα"