ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΒΑΓΓΕΛΗ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΓΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΝΔ

Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2016

Πανσαμιακή συγκέντρωση διαμαρτυρίας για το προσφυγικό

Νέο επεισόδιο τα ξημερώματα στο hotspot

Πανσαμιακή συγκέντρωση διαμαρτυρίας για το προσφυγικό

Πανσαμιακή συγκέντρωση διαμαρτυρίας για το προσφυγικό
Φωτογραφία: visit.samos.gr  

Σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας για το προσφυγικό και τις επιπτώσεις του στο νησί καλεί ο δήμος Σάμου, το μεσημέρι (13.00) της Δευτέρας, στην πλατεία Πυθαγόρα στο Βαθύ.

«Έλα να ενώσουμε τις φωνές μας! Φτάνει πια η κοροϊδία! Η Σάμος δεν αντέχει πια. Έλα να βάλουμε… hot-stop στα ψέματα» αναφέρει και σε σχετική αφίσα της η τοπική δημοτική Αρχή, που θέτει ως βασικό εκ των αιτημάτων της την άμεση αποσυμφόρηση του νησιού από πρόσφυγες και τη μετακίνησή τους στην ηπειρωτική Ελλάδα.

Την κινητοποίηση στηρίζουν η τοπική Περιφερειακή Ενότητα, η Μητρόπολη, ο Εμπορικός Σύλλογος Σάμου και σχεδόν το σύνολο των τοπικών φορέων. Τα σχολεία, οι δημόσιες υπηρεσίες και τα καταστήματα αναμένεται να υπολειτουργήσουν, καθώς η συμμετοχή στο συλλαλητήριο αναμένεται μαζική, αφού θα γίνουν και μετακινήσεις κατοίκων από άλλες περιοχές της Σάμου προς την πρωτεύουσα με λεωφορεία.

Σημειώνεται ότι οι πρόσφυγες που βρίσκονται στην παρούσα φάση στο hotpsot του νησιού (2.301) είναι σχεδόν τριπλάσιοι από τη χωρητικότητά του (850), ενώ επιπλέον 424 φιλοξενούνται σε άλλες τοπικές δομές.

Παράλληλα, απανωτά είναι τον τελευταίο καιρό τα κρούσματα παραβατικότητας και οι συλλήψεις αλλοδαπών στη Σάμο, ενώ καταγράφονται διαδοχικές πυρκαγιές, αλλά και επεισόδια με εμπλοκή προσφύγων ή και Ελλήνων.

Και τα ξημερώματα της Δευτέρας, στο hotspot του νησιού, δύο Μαροκινοί, ηλικίας 19 και 24 ετών, τραυμάτισαν δύο Αφγανούς 18 και 24 ετών με μαχαίρι και με συσκευή εκκένωσης ηλεκτρικής ενέργειας (taser). Οι δράστες συνελήφθησαν για πρόκληση επικίνδυνων σωματικών βλαβών.

Newsroom ΔΟΛ

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ :  ΤΣΟΥΝΑΜΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΙΔΕΟΛΗΨΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ. Η ΠΑΡΑΒΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΑΥΞΗΘΗΚΕ ΑΛΜΑΤΩΔΩΣ ΣΤΗΝ ΣΑΜΟ. ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ. ΚΑΤΕΒΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΝΕΦΑΚΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ. ΜΕ ΜΚΟ ΜΠΙΖΝΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΠΟΝΟ ΚΑΙ ΑΕΡΟΛΟΓΙΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΟΒΑΡΗ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ.

ΤΟ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!

 ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΥΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ!  ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΠΑΡ'ΕΦΕΤΑΙΣ ΔΥΤΙ...

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα"