ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΒΑΓΓΕΛΗ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΓΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΝΔ

Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2016

Ελλείψει …βουλευτών της πλειοψηφίας, διακόπηκε η συνεδρίαση για τα προαπαιτούμενα

Αντέδρασε η αντιπολίτευση

Ελλείψει …βουλευτών της πλειοψηφίας, διακόπηκε η συνεδρίαση για τα προαπαιτούμενα

Ελλείψει …βουλευτών της πλειοψηφίας, διακόπηκε η συνεδρίαση για τα προαπαιτούμενα
Ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης Αλέξανδρος Χαρίτσης και η Χαρά Καφαντάρη συνομιλούν με την Ντόρα Μπακογιάννη   (Φωτογραφία:  ΑΠΕ )

Ελλείψει... βουλευτών της πλειοψηφίας, διακόπηκε η συνεδρίαση της Επιτροπής Παραγωγής και Εμπορίου της Βουλής, όπου εισήχθη προς επεξεργασία το ένα «πακέτο» με τα προαπαιτούμενα μέτρα, προκειμένου να ολοκληρωθεί η δεύτερη αξιολόγηση. Τα κόμματα της αντιπολίτευσης ήγειραν ενστάσεις για την διαδικασία του επείγοντος που επελέγη για το σχέδιο νόμου για το «νέο θεσμικό πλαίσιο για την άσκηση οικονομικής δραστηριότητας».

Υπέρ του επείγοντος χαρακτήρα συζήτησης του νομοσχεδίου τάχθηκε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομία Αλ. Χαρίτσης, ωστόσο η πρώην υπουργός της ΝΔ Ντόρα Μπακογιάννη τόνισε ότι έρχεται στο παρά πέντε με την ψυχή στο στόμα και κατήγγειλε την «πρακτική της κυβέρνησης με τρόπο σκανδαλώδη για να μην φανεί η έλλειψη στρατηγικής και πολιτικής που έχει».

Για φαινόμενο μιθριδατισμού έκανε λόγο ο βουλευτής του Ποταμιού Γ. Αμυράς, ενώ κριτική άσκησε και ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Οδ. Κωνσταντινόπουλος ρωτώντας την κυβέρνηση γιατί δεν το έφερε νωρίτερα, ώστε να υπάρχει περιθώριο συζήτησης.

Αντίθετα εμφανίστηκαν και τα υπόλοιπα κόμματα της ελάσσονος αντιπολίτευσης, ενώ η πρόεδρος της Επιτροπής Χαρά Καφαντάρη αποφάνθηκε ότι «με βάση τις τοποθετήσεις, η Επιτροπή αποδέχεται και προχωράμε στη συζήτηση».

Η εισηγήτρια της ΝΔ Ντ.Μπακογιάννη αντέδρασε έντονα λέγοντας: «Κάνετε λάθος. Στις Επιτροπές δεν υπάρχει δεδηλωμένη» και ζήτησε «να γίνει ψηφοφορία και καταμέτρηση», καθώς οι βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ μειοψηφούσαν στην αίθουσα. Η κ. Καφαντάρη επιχείρησε να προσπεράσει τις διαμαρτυρίες, αλλά η κ. Μπακογιάννη επέμεινε: «Διαβάστε τον Κανονισμό» είπε στην πρόεδρο.

Έτσι η κ. Καφαντάρη μπροστά στο αδιέξοδο που δημιουργήθηκε διέκοψε την συνεδρίαση, ώστε να υπάρξει απαρτία εκ μέρους των κυβερνητικών βουλευτών

Newsroom ΔΟΛ

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ: ΡΕΖΙΛΙΚΙΑ ΣΥΡΙΖΑ

ΤΟ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!

 ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΥΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ!  ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΠΑΡ'ΕΦΕΤΑΙΣ ΔΥΤΙ...

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα"