ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΒΑΓΓΕΛΗ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΓΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΝΔ

Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2016

Νέο «όπλο» στη μάχη του χρέους

Νέο «όπλο» στη μάχη του χρέους


Του Βασίλη Σκουρή

Να ληφθούν υπόψη των δανειστών οι επιπτώσεις που επέφεραν οι εξοπλισμοί στη διόγκωση του ελληνικού χρέους ζήτησε ο Προκόπης Παυλόπουλος από τον Μπαράκ Ομπάμα, αφήνοντας σαφείς αιχμές κατά του Βόλφγκανγκ Σόιμπλε και του Βερολίνου.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας στη συνάντηση που είχε με τον Αμερικανό ομόλογό του, κατηγόρησε «ορισμένους από τους δανειστές μας ότι επωφελήθηκαν σημαντικά από μια τέτοια αγορά εξοπλιστικών προγραμμάτων», επισημαίνοντας ότι αυτός είναι ένας επιπλέον λόγος για την ελάφρυνση του ελληνικού χρέους.
Η παρέμβαση του Προέδρου, που σύμφωνα με τις πληροφορίες επιδοκιμάστηκε από τον Τζακ Λιου, εκτιμήθηκε ως ευθεία βολή κατά του Β. Σόιμπλε και του Βερολίνου, που αρνούνται σήμερα τη ρύθμιση του ελληνικού χρέους, παρά τη συμφωνία που έχει συνομολογηθεί, ενώ κέρδισαν πολλά από τους εξοπλισμούς της Ελλάδας και μάλιστα σε ορισμένες περιπτώσεις, όπως τα Leopard και τα υποβρύχια, με αμφιλεγόμενες διαδικασίες και με μίζες!

ΠΑΤΗΣΤΕ ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ THΣ REALNEWS



ΠΗΓΗ: REAL


TΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ: ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΟΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΤΟ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!

 ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΥΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ!  ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΠΑΡ'ΕΦΕΤΑΙΣ ΔΥΤΙ...

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα"