ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΒΑΓΓΕΛΗ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΓΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΝΔ

Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2016

«Ψήνονται» συναντήσεις Μητσοτάκη σε Βερολίνο και Παρίσι

«Ψήνονται» συναντήσεις Μητσοτάκη σε Βερολίνο και Παρίσι


Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Real.gr τα επόμενα εικοσιτετράωρα κλειδώνουν οι ημερομηνίες και θα γίνουν οι οριστικές ανακοινώσεις για τις συναντήσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη με την Άνγκελα Μέρκελ στο Βερολίνο και τους Φρανσουά Ολάντ και Φρανσουά Φιγιόν στο Παρίσι.

Ο Πρόεδρος της ΝΔ θέλει να ξεδιπλώσει το πρόγραμμά του για την έξοδο της χώρας από την κρίση ζητώντας χαμηλότερα πλεονάσματα, μείωση των φορολογικών συντελεστών και ένα νέο πρόγραμμα γενναίων μεταρρυθμίσεων με επενδύσεις που οι υπουργοί, όπως λένε, δεν θα τις πολεμούν στο παρασκήνιο. Βασικότερος, ωστόσο, στόχος του κ. Μητσοτάκη είναι να περάσει το μήνυμα πως αποτελεί έναν αξιόπιστο εταίρο για τους δανειστές και τον επόμενο συνομιλητή τους.

O κ. Μητσοτάκης έσπευσε να επενδύσει πολιτικά με τον Γάλλο κεντροδεξιό που φιλοδοξεί να φρενάρει την επέλαση της Μαρίν Λεπέν προς τα Ηλύσια Πεδία δίνοντας ωστόσο την ευκαιρία στο κυβερνητικό στρατόπεδο να παίξει επικοινωνιακά με την απόλυση εκατοντάδων χιλιάδων δημοσίων υπαλλήλων που αποτελεί βασική εξαγγελία του Γάλλου πολιτικού.

Κοινή εκτίμηση στη ΝΔ είναι πως ο Αλέξης Τσίπρας θα αναγκαστεί να οδηγηθεί σε ένα 4ο μνημόνιο για να μπει και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο στο πρόγραμμα κάτι που μπορεί να οδηγήσει τη χώρα σε κάλπες τους πρώτους μήνες του 2017. Η περίπτωση του «ναυαγίου» του ΔΕΣΦΑ, η πολεμική εναντίον του ΔΝΤ, η «αγωνιστική» παρουσία Τσίπρα στην Αβάνα και το non paper που ακολούθησε από το Μαξίμου είναι, κατά τη ΝΔ, κομμάτια του ίδιου παζλ:

Το Μαξίμου επενδύει πολιτικά σε μέτωπα που μπορεί, εάν χρειαστεί, να τονώσουν το αριστερό προφίλ του Αλέξη Τσίπρα, που όπως λένε συνεργάτες του Κυριάκου Μητσοτάκη, βρίσκεται σε ελεύθερη πτώση σε όλες τις δημοσκοπήσεις.

«Αν ο κ. Τσίπρας δεν μπορεί να κυβερνήσει τη χώρα ας παραιτηθεί» είπε ο εκπρόσωπος της ΝΔ Βασίλης Κικίλιας απορρίπτοντας κάθε συζήτηση για τη δημιουργία οικουμενικής κυβέρνησης που θα προκύψει από την παρούσα βουλή.

Χατζηδάκης: «Η κυβέρνηση βαφτίζει το κρέας ψάρι και καταπίνει τις μεταρρυθμίσεις σαν πικρό χάπι»

ΠΗΓΗ: RΕΑL.GR

ΤΟ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!

 ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΥΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ!  ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΠΑΡ'ΕΦΕΤΑΙΣ ΔΥΤΙ...

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα"