ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΒΑΓΓΕΛΗ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΓΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΝΔ

Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2016

Νέα ανατροπή στο «θρίλερ» με την έκδοση των οκτώ Τούρκων αξιωματικών

Νέα ανατροπή στο «θρίλερ» με την έκδοση των οκτώ Τούρκων αξιωματικών


Ρεπορτάζ: Κανδύλη Άννα

Έφεση κατά της χθεσινής απόφασης των δικαστών με την οποία απορρίφθηκε το αίτημα των τουρκικών αρχών για την έκδοση των πρώτων τριών Τούρκων αξιωματικών, άσκησε ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Εφετών κ. Αντώνιος Λιώγας.

Ο εισαγγελικός λειτουργός έκρινε ότι βάσει των Διεθνών Συνθηκών, εσφαλμένα το Συμβούλιο έκρινε ότι δεν πρέπει να εκδοθούν.

Εισαγγελικές πηγές, πάντως, σημείωναν ότι σε κάθε περίπτωση μια τέτοια υπόθεση είναι προτιμότερο να κριθεί στην ανώτατη βαθμίδα της δικαιοσύνης.
Κατόπιν αυτού η υπόθεση για τους τρεις που ασκήθηκε η έφεση θα εισαχθεί εκ νέου προς κρίση στο Β τμήμα του Αρείου Πάγου.

Όπως προβλέπεται εκ του νόμου, το ανώτατο δικαστήριο της χώρας οφείλει εντός οκτώ ημερών να έχει αποφασίσει αμετάκλητα για την τύχη των τριών εκζητουμένων.

Σημειώνεται ότι σήμερα το Συμβούλιο Εφετών με άλλη σύνθεση αποφάσισε να εκδοθούν στην Τουρκία οι άλλοι τρεις αξιωματικοί.

«Ναι» στην έκδοση τριών Τούρκων από το Συμβούλιο Εφετών

Νωρίτερα, την έκδοση τριών από τους Τούρκους στρατιωτικούς που εισήλθαν στη χώρα με ελικόπτερο αποφάσισε το Συμβούλιο Εφετών.

Το Συμβούλιο έκρινε ότι οι τρεις από τους οκτώ πρέπει να εκδοθούν για απόπειρα κατάληψης πολιτεύματος, απόπειρα παρακώλυσης συνεδρίασης του τουρκικού Κοινοβουλίου και για αρπαγή ελικοπτέρου.

Δεν εκδίδονται για την κατηγορία της απόπειρας δολοφονίας το Τούρκου Προέδρου.

Οι τρεις αναμένεται να υποβάλλουν έφεση στην απόφαση, ενώ παραμένουν κρατούμενοι.

Χθες, το Συμβούλιο Εφετών εξέτασε το θέμα για άλλους τρεις από τους οκτώ για τους οποίου αποφάσισε τη μη έκδοσή τους, μετά την πρόταση της εισαγγελέως, η οποία δέχθηκε τον βασικό ισχυρισμό των τριών εκζητούμενων ότι σε περίπτωση έκδοσης τους είναι αντιμέτωποι με κίνδυνο ζωής.

Τις επόμενες ημέρες το Συμβούλιο θα συνεδριάσει προκειμένου να αποφασίσει και για τους υπόλοιπους δύο στρατιωτικούς.

- Διεκόπη η συζήτηση για την έκδοση ή μη των Τούρκων αξιωματικών

ΠΗΓΗ: REAL

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ: 
ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΕΤΕ ΣΤΟΝ ΑΥΤΑΡΧΙΚΟ ΣΟΥΛΤΑΝΟ ΟΙΚΕΤΕΣ. ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΗΘΟΣ ΜΑΣ.

ΤΟ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!

 ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΥΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ!  ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΠΑΡ'ΕΦΕΤΑΙΣ ΔΥΤΙ...

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα"