ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΒΑΓΓΕΛΗ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΓΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΝΔ

ΚΑΝΑΛΙ YOUTOUBE ΒΑΓΓΕΛΗ ΙΩΑΝΝΙΔΗ

Loading...

Τρίτη, 26 Ιανουαρίου 2016

Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΑΠΑΣΧΟΛΟΥΜΕΝΟΥΣΗ ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΑΠΑΣΧΟΛΟΥΜΕΝΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΛΗΡΗΣ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΚΑΤΑΒΟΛΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΕΙΣΦΟΡΩΝ ΤΑ 5 ΠΡΩΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ Η ΠΟΛΥ ΧΑΜΗΛΗ ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΕΙΣΦΟΡΩΝ ΕΠΕΙΤΑ ΓΙΑ ΑΛΛΑ 5 ΜΕ ΚΡΙΤΗΡΙΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΛΑΣΜΑΤΙΚΑ ΤΕΚΜΗΡΙΑ ΟΠΩΣ ΤΟ ΤΕΚΜΗΡΙΟ ΑΥΤΟΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΠΧ ΠΟΥ ΠΙΣΤΟΠΟΙΕΙ ΚΕΡΔΗ 3.000 ΕΥΡΩ. ΝΑ ΠΙΑΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΡΧΑΡΙΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ ΝΑΙ. ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΑΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΓΕΤΕ ΠΛΑΣΜΑΤΙΚΕΣ ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΑΥΤΟΑΠΑΣΧΟΛΟΥΜΕΝΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ. ΝΤΡΟΠΗ. ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΕΝΙΣΧΥΣΕΤΕ ΜΕ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΔΟΥΛΟΥΣ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ. ΜΕ ΠΟΙΟ ΗΘΙΚΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΖΗΤΑΤΕ 2.800 ΕΥΡΩ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟΑΠΑΣΧΟΛΟΥΜΕΝΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΝ ΖΗΜΙΕΣ Η ΜΗΔΕΝΙΚΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΑ; ΜΕ ΠΟΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΜΕΤΑΚΥΛΥΕΤΕ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΓΕΝΙΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΙΣΩΣ ΠΟΤΕ ΣΥΝΤΑΞΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΤΕ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΕΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΩΝ ΚΑΙ ΒΟΛΕΜΕΝΩΝ;

ΟΧΙ ΣΤΟ ΕΝΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟΕίναι αποτέλεσμα της πολιτικής του Συριζα να ιδρύεται ένα ταμείο για όλους πράγμα το οποίο αποτελεί εγκληματική ανοησία και θα δημιουργήσει μεγαλύτερα προβλήματα. Έπρεπε να υπάρχουν τρία ταμεία τουλάχιστον. Ενα για τους ελεύθερους επαγγελματίες ένα για τους αγρότες και ένα για τους μισθωτούς. Δεν μπορεί ανόμοιες περιπτώσεις να αντιμετωπίζονται με όμοιο τρόπο.

ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΞΟΜΟΙΩΝΕΤΕ ΣΤΙΣ ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΜΙΣΘΩΤΟΥΣΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΝΑ ΕΞΟΜΟΙΩΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΩΤΟΥΣ ΣΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΕΙΣΦΟΡΩΝ. ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΟΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΔΩΣΟΥΝ ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΟΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΟΙ ΝΕΟΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΕΡΔΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΖΗΜΙΕΣ. ΟΙ ΜΙΣΘΩΤΟΙ ΒΡΕΞΕΙ ΧΙΟΝΙΣΕΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΝ ΜΙΣΘΟ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΤΙΣ ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΤΟΥΣ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΒΑΘΜΟ ΤΙΣ ΚΑΤΑΒΑΛΕΙ Η ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ Η Ο ΕΡΓΟΔΟΤΗΣ. ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΗΛΙΘΙΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ ΙΣΗΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΠΙ ΠΛΑΣΜΑΤΙΚΩΝ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΩΝ ΜΕ ΤΕΚΜΗΡΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΜΟΝΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ Η ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΑ ΠΑΡΑΣΙΤΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΦΘΟΥΝ.

ΠΕΡΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΜΥΘΟΙ ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ.ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΛΕΜΕ. ΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΔΕΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΞΑΦΝΙΚΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΓΙΝΕ ΤΟ PSI Η ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΩΝ ΟΜΟΛΟΓΩΝ ΚΛΠ. ΤΟ AΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΕΧΕΙ ΣΟΒΑΡΟΤEΡΕΣ ΑΙΤΙΕΣ ΟΠΩΣ ΤΟ ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΟ Η ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΝΕΡΓΙΑ Η ΥΦΕΣΗ Η ΕΛΛΕΙΨΗ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΤΟ ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ Η ΚΑΤΑΣΠΑΤΑΛΗΣΗ ΠΟΡΩΝ ΜΕ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΧΑΡΙΣΤΙΚΕΣ ΠΡΟΩΡΕΣ ΑΝΑΠΗΡΙΚΕΣ ΔΗΘΕΝ ΚΛΠ. ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΕΝΩ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΚΑΙ ΛΕΝΕ ΕΥΠΕΠΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΓΙΑ ΑΦΕΛΕΙΣ. ΕΛΕΟΣ. ΦΤΑΝΕΙ Ο ΕΜΠΑΙΓΜΟΣ. ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΜΑΛΙΣΤΑ Ο ΝΟΜΟΣ ΣΙΟΥΦΑ ΤΟ 1992 ΕΠΙ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΑΙΡΝΕ ΣΥΝΤΑΞΗ. ΤΟΤΕ ΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΤΟ ΠΑΣΟΚ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΠΟΥ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΑ ΣΗΜΕΡΑ ΗΤΑΝ ΟΛΟΙ ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΕΚΕΙΝΗ Η ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗ. ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΟΛΩΝ.

Η Ρωσια εκμεταλλευεται την Ορθοδοξια πολιτικα

Η Ρωσια με τον Πουτιν ειναι δεδομενο οτι χρησιμοποιει την θρησκεια για ωμους πολιτικους λογους οπως παλια χρησιμοποιησαν οι Σοβιετικοι τον...

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα"