ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΒΑΓΓΕΛΗ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΓΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΝΔ

Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη, 16 Φεβρουαρίου 2016

ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΗ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΓΙΑ ΕΜΠΛΟΚΗ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΣΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥH συμφωνία για εποπτεία των προσφυγικών ροών απο το ΝΑΤΟ που υπέγραψε η δήθεν υπερήφανη κυβέρνηση Σύριζα μπάζει απο παντού και είναι πιθανό να δημιουργήσει νέες επιπλοκές και προβλήματα στο Αιγαίο. Πρώτα απο όλα η αναφορά σε σεβασμό των συνόρων είναι γενική και δεν ξεκαθαρίζει τί θα γίνει στο θέμα της έρευνας και διάσωσης όταν η Ελλάδα έχει θεσπίσει 10 ναυτικά μίλια εναέριο χώρο ενώ η Τουρκία αναγνωρίζει μόνο έξι ναυτικά μίλια. Σε περίπτωση εμπλοκής ποια η στάση της συμμαχίας; Επίσης όταν η Τουρκία δημιουργεί συνεχώς προβλήματα σε θέματα έρευνας και διάσωσης στο Αιγαίο με συνεχή αμφισβήτηση των χώρων ευθύνης διάσωσης της κάθε χώρας ακόμη και τελευταία προκλητικά στο δυστύχημα με το ελικόπτερο στην Κίναρο μπορεί να μας εξηγήσει η κυβέρνηση με ποιόν τρόπο το ΝΑΤΟ που παριστάνει τον Πόντιο Πιλάτο πάντα στα θέματα αυτά θα εξασφαλίσει τα κυριαρχικά μας δικαιώματα από αμφισβητήσεις;

ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΙΣ ΙΔΕΟΛΗΨΙΕΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Οι ιδεοληψίες του Σύριζα οδήγησαν στον σημερινό τραγέλαφο της μεταναστευτικής πολιτικής του. Επί εφτά (7) μήνες παίζαμε με τις ανοησίες της ανεκδιήγητης και εμμονικής Χριστοδουλοπούλου που έβλεπε μετανάστες να λιάζονται και την νύχτα να εξαφανίζονται και από τον Οκτώβριο του 2015 επι 5 μήνες μέχρι πριν λίγες ημέρες ενώ ανέλαβε συγκεκριμένες δεσμεύσεις για την μεταναστευτική πολιτική και την δημιουργία hot spots έναντι της ΕΕ ουδέν έπραξε. Τρέχει τώρα σε 10 μέρες να προλάβει τις συνέπειες της αβελτηρίας του. Μόνο που τώρα ο κίνδυνος κλεισίματος των βορείων συνόρων μας με αποτέλεσμα να μετατραπούμε σε χώρα αποθήκη εγκλωβισμένων ανθρώπων χωρίς ελπίδα είναι μπροστά μας.

ΟΙ ΤΑΞΙΚΕΣ ΑΝΟΗΣΙΕΣ ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ

Οι σαχλαμάρες του Αλέξη περί ταξικής ψήφου στην εκλογή του Κυριάκου ως προέδρου της ΝΔ δείχνουν πόσο άσχετος είναι. Ο Μητσοτάκης πρώτευσε τόσο στα βόρεια προάστια όσο και σε λεγόμενες λαϊκές συνοικίες όπως και στην επαρχία. Εκτός αν στο Αμύνταιο που τον φέραμε πρώτο ανήκουμε στα βόρεια προάστια... Να αφήσει τις επικίνδυνες και ανεδαφικές ταξικές διαιρέσεις ο αμαθής πρωθυπουργός γιατί όσο άθλιο είναι το ρατσιστικό μίσος άλλο τόσο αισχρό είναι το καλλιεργούμενο ταξικό μίσος που διαλύει την κοινωνική συνοχή. Δεν θα επιβιώσεις Αλέξη με τέτοιους αστήρικτους ισχυρισμούς και διαιρέσεις.

ΚΑΝΑΛΙ YOUTOUBE ΒΑΓΓΕΛΗ ΙΩΑΝΝΙΔΗ

Loading...

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα"