ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΒΑΓΓΕΛΗ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΓΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΝΔ

ΚΑΝΑΛΙ YOUTOUBE ΒΑΓΓΕΛΗ ΙΩΑΝΝΙΔΗ

Loading...

Παρασκευή, 10 Ιουνίου 2016

Η ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΙΘΑΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΜΟΥ ΣΕ ΕΝΑΜΙΣΗ ΧΡΟΝΟ ΠΕΡΙΠΟΥ ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΟ ΤΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ ΤΟΥ 2017 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ Η ΝΔ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΦΟΡΑ. Ο ΣΥΡΙΖΑ ΘΑ ΕΠΙΔΙΩΞΕΙ ΝΑ ΑΝΑΣΤΑΤΩΣΕΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΜΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΝΟΜΟ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΠΡΟΣΚΟΜΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ. ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΗΓΗΘΕΙ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ Η ΜΕΡΚΕΛ ΘΑ ΕΧΕΙ ΛΥΜΕΝΑ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΜΕΙΩΣΕΙ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΧΘΕΙ ΜΙΑ ΝΕΑ ΣΥΝΤΑΓΗ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΕΩΝ ΚΑΙ ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΗΣ ΜΕΙΩΣΗΣ ΔΑΠΑΝΩΝ ΚΑΙ ΦΟΡΩΝ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΑΚΟ. Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΑΝΑΠΝΕΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ.

ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΕΠΕΛΕΓΑΝ ΣΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ

ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΕΧΟΥΝ ΕΥΘΥΝΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΓΙΑΤΙ ΕΠΕΛΕΓΑΝ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΩΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝ ΔΗΜΑΓΩΓΟΙ ΛΑΙΚΙΣΤΕΣ ΓΡΑΦΙΚΟΙ ΚΑΙ ΚΡΑΤΙΣΤΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΧΑΜΗΛΩΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΩΝ ΜΙΚΡΗΣ ΜΟΡΦΩΣΗΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΣΥΝΑΓΕΛΑΖΟΝΤΑΝ ΣΕ ΕΝΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΤΑΓΚΟ ΡΟΥΣΦΕΤΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΟΥΣΑΝ ΛΑΙΚΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑΤΙ ΕΠΑΙΖΑΝ ΣΦΑΛΙΑΡΕΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΑΝ ΠΑΡΕΑ ΣΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΚΑΝΕΝΑ ΚΥΡΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΟΝ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΣΕ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ.

Η Ρωσια εκμεταλλευεται την Ορθοδοξια πολιτικα

Η Ρωσια με τον Πουτιν ειναι δεδομενο οτι χρησιμοποιει την θρησκεια για ωμους πολιτικους λογους οπως παλια χρησιμοποιησαν οι Σοβιετικοι τον...

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα"