ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΒΑΓΓΕΛΗ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΓΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΝΔ

Τετάρτη 13 Ιουλίου 2016

Η ΧΩΡΑ ΧΑΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΥΡΙΖΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΑΝΟΗΣΙΕΣ

Η χωρα χανεται η ανεργια καλπαζει αλλα ο Συριζα ψηφιζει εκλογικο νομο και μοιραζει μονο 4 τηλεοπτικες αδειες για να ελεγξει ολοκληρωτικα το τηλεοπτικο τοπιο δηθεν χαριν της παταξης της διαπλοκης.

ΠΟΙΟΣ ΑΓΑΠΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΟΝ ΛΑΟ

Τον λαο το αγαπαει πραγματικα οποιος δεν του χαιδευει τα αφτια και οποιος προσπαθει να τον ανεβασει και οχι να κατεβει ο ιδιος στην τρελα του λαικισμου. Μισω τον λαικισμο και την ισοπεδωση. Αυτα μας εφεραν στα σημερινα χαλια!

ΓΙΑΤΙ 4 ΑΔΕΙΕΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΚΑΝΑΛΙΑ;

Ποιος εδωσε το δικαιωμα σε εναν υπουργο να αποφασιζει οτι 4 αδειες χρειαζονται μονο και πως τοσα καναλια μπορουν να επιβιωσουν. Το ποια καναλια επιβιωνουν το αποφασιζει η αγορα κυριοι. Ολα τα αλλα ειναι ολοκληρωτικες κουτοπονηριες. Εσυ Αλεξη το μονο που επρεπε να κανεις ηταν να θεσπισεις αυστηρους ορους διαφανειας και ανταγωνισμου κατα της διαπλοκης.

Τι φταιει για το αδιεξοδο της χωρας μας.

Συνωμοσιολογία , άρνηση ευθύνης, μετακυλιση ευθύνης μόνο στους κακούς ξένους, οι οποίοι βέβαια φταίνε και αυτοί για πολλά, θρησκευτικού και παραθρησκευτικου τύπου παραλογισμοί, θεωρίες της πλάκας, αντιαμερικανισμός του συρμού, αριστερή και ακροδεξιά ανοητολογία, έλλειψη στρατηγικού σχεδιασμού και εκμετάλλευσης της σύγκρουσης των συμφερόντων των μεγάλων δυνάμεων, λαϊκισμός και δημαγωγία αίσχιστου είδους, θυμός αντιπαραγωγικός, λουφαδόρικες πρακτικές, άρνηση της αξιολόγησης και της αριστείας, φθόνος του καλύτερου, λατρεία της ισοπέδωσης προς τα κάτω, θεσιθηρία και ρουσφετολογία, κρατισμός και σοσιαλισμός αλα Γκρέκα συνιστούν τα δομικά υλικά της σημερινής και πρόσφατης συμπεριφοράς των Νεοελλήνων και την αιτία που ένα έθνος με μακρά και αξιοζήλευτη ιστορία όπως το δικό μας τα έχει κάνει μπάχαλο σήμερα σε πολλούς τομείς.

ΤΟ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!

 ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΥΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ!  ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΠΑΡ'ΕΦΕΤΑΙΣ ΔΥΤΙ...

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα"