ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΒΑΓΓΕΛΗ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΓΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΝΔ

Παρασκευή 22 Ιουλίου 2016

Η παρωδια του νεου εκλογικου νομου

Αντι να ρυθμισουν σημαντικα ζητηματα διαφανειας με τον εκλογικο νομο οπως ειναι το σπασιμο των μεγαλων εκλογικων περιφερειων που ευνοουν την ροη μαυρου πολιτικου χρηματος και την καθιερωση αυστηρων ασυμβιβαστων με την υποψηφιοτητα βουλευτη οταν καποιος δεν εχει παραιτηθει 2 χρονια πριν την υποψηφιοτητα του απο δημοσια θεση επιρροης συμπεριλαμβανομενων των θεσεων Δημαρχων και αντιδημαρχων που επηρεαζουν με την εξουσια και την διανομη χρηματος και εξουσιας ψηφίζουν την κατάργηση του μπόνους. Έτσι αντι να βάλουμε τέλος στις  μεταπηδησεις αμετρα φιλοδοξων απο βολικη κρατικη θεση σε θεση βουλευτη και να περιορισουμε την ροη πολιτικου χρήματος κατοχυρωνουν για μικροπολιτικους λογους την ακυβερνησια και την παρουσιαζουν μάλιστα οι δολιοι ως μεγάλη μεταρρυθμιση.

Είπε ψέματα ο Ερντογάν για τα F16 – Τι λέει το ΓΕΑ


Είπε ψέματα ο Ερντογάν για τα F16 – Τι λέει το ΓΕΑ


Κανένας δεν καταδίωξε το αεροσκάφος του Τούρκου Προέδρου, αποκάλυψε πηγή της Πολεμικής Αεροπορίας. Τι έδειξε η καταγραφή της πτήσης. Έκτακτα μέτρα στα ελληνοτουρκικά σύνορα.
Είπε ψέματα ο Ερντογάν για τα F16 – Τι λέει το ΓΕΑ
«Κανένας δεν καταδίωξε το αεροσκάφος του Τούρκου Προέδρου Ταγίπ Ερντογάν!»

Η άποψη αυτή, που δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα militaire.gr, προέρχεται από πηγή της Πολεμικής Αεροπορίας, η οποία έχει γνώση και ενημέρωση για όσα συνέβησαν το βράδυ της περασμένης Παρασκευής.

Σύμφωνα με την εκδοχή των Τούρκων το αεροσκάφος που μετέφερε τον Ερντογάν από την Μαρμαρίδα στην Κωνσταντινούπολη συνοδευόταν από δυο F-16.

Άλλα δύο επιχείρησαν να το παρενοχλήσουν.

Το ερώτημα «γιατί δεν το κατέρριψαν» αποτελεί ένα από τα βασικά επιχειρήματα όσων υποστηρίζουν ότι «κάτι δεν πάει καλά με αυτό το πραξικόπημα».

Όπως αναφέρετε στο ρεπορτάζ, η πηγή της Πολεμικής Αεροπορίας, η οποία είχε καταγραφή της πτήσης του αεροσκάφους στο οποίο επέβαινε ο Τούρκος Πρόεδρος, υποστηρίζει ότι «το μόνο που είδαμε ήταν το αεροσκάφος του Ερντογάν. Τίποτα άλλο».

Έκτακτα μέτρα στα ελληνοτουρκικά σύνορα

Μέτρα για την αποτελεσματικότερη επιτήρηση των συνόρων με την Τουρκία, λαμβάνουν οι Ένοπλες Δυνάμεις και το Λιμενικό Σώμα, προκειμένου να μην επιτραπεί ή να μηδενισθούν οι πιθανότητες διείσδυσης σε ελληνικό έδαφος Τούρκων που εμπλέκονται στο πραξικόπημα, που εκδηλώθηκε στη γειτονική χώρα.

Ενεργό ρόλο στην επιτήρηση διαδραματίζει η πολεμική Αεροπορία και συνδράμουν μονάδες της Αεροπορίας Στρατού που έχουν μετασταθμεύσει σε νησιά του Αιγαίου -διαθέτοντας θερμικές κάμερες για τον εντοπισμό ατόμων στη θάλασσα- για το σκοπό αυτό.

Στα μέτρα εντάσσεται και η εντατικοποίηση των περιπολιών μονάδων του Στόλου.

Οι δράσεις των Ενόπλων Δυνάμεων εξελίσσονται σε συνεργασία και συνεννόηση με το Λιμενικό Σώμα. 
 
ΠΗΓΗ:  http://www.euro2day.gr

ΤΟ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!

 ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΥΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ!  ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΠΑΡ'ΕΦΕΤΑΙΣ ΔΥΤΙ...

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα"