ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΒΑΓΓΕΛΗ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΓΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΝΔ

Τρίτη 26 Ιουλίου 2016

ΕΚΤΟΣ ΤΟΠΟΥ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΥ Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΣΙΠΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ



ΠΟΛΛΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΠΟΥ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΥ, ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΚΑΤΟΧΥΡΩΣΗ ΤΗΣ ΑΠΛΗΣ ΑΝΑΛΟΓΙΚΗΣ; ΘΑ ΔΕΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΧΕΙΡΟΠΟΔΑΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΚΥΒΕΡΝΗΣΙΑ ΜΕ ΕΝΑΝ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΝΟΜΟ ΠΟΥ ΤΑ ΜΙΣΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΘΕΛΟΥΝ; ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΜΕΙΚΤΗ ΕΚΛΟΓΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ; ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΑΛΑΛΟΥΜ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΖΗΣΑΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗΣ ΔΥΟ ΤΑΧΥΤΗΤΩΝ; ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΚΑΤΟΧΥΡΩΣΗ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΤΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΣΤΟ 3 ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΤΗΝ ΕΚΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ; ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΕΙΣ. ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΡΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ.

Η ΘΕΣΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ

Το θεμα δεν ειναι αν θα εχουμε ιδιωτικα πανεπιστημια στην Ελλαδα! Επρεπε να εχουμε εδω και χρονια! Το θεμα ειναι ποιο αυστηρο θεσμικο πλαισιο θα διεπει την λειτουργια τους με τι κριτηρια και ποια αδεκαστη ανεξαρτητη απο συμφεροντα αρχη θα αναλαβει να τα ελεγχει συνεχως ωστε να μην ισχυει το χαλι να αγοραζονται πτυχια απο ανικανους και οι ιδιοκτητες να ενδιαφερονται μονο για την προσελκυση φοιτητων και οχι για την αξια των πτυχιων. Σε αυτο μαλιστα το ζητημα με την επικερδη βιομηχανια παραγωγης πτυχιουχων η ΕΕ δεν εχει κανει οσα θα επρεπε για να διασφαλισει την αξια των τιτλων που δινονται με αποτελεσμα μια αναρχη κατασταση πανευρωπαικα. Βλεπε χωρες οπως Ιταλια Βουγαρια Ουγγαρια Μ. Βρετανια οπου εκτος απο καλα πανεπιστημια υπαρχει και πληθωρα αχρηστων που φορτωνουν πτυχια κουμπουρες της αλλοδαπης. Αυτο το θεμα πρεπει να μας απασχολει και οχι η δυνατοτητα ιδρυσης που θα επρεπε να υπαρχει.

ΤΟ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!

 ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΥΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ!  ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΠΑΡ'ΕΦΕΤΑΙΣ ΔΥΤΙ...

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα"