ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΒΑΓΓΕΛΗ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΓΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΝΔ

Πέμπτη 28 Ιουλίου 2016

ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΑΡΩΤΙΚΟΣ ΑΕΡΑΣ ΑΛΛΑΓΩΝ ΣΤΙΣ ΛΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΝΔ

Εχετε καταλαβει οτι ανεμος αλλαγης θα σαρωσει το παλιο και το φθαρμενο στις θεσεις ευθυνης και στις λιστες της ΝΔ ακριβως γιατι ο Κυριακος πιστευει οντως στο προταγμα που τον ανεδειξε στην αρχηγια; Τα ψεμματα τελειωσαν. Φθαρμενοι παλαιοπολιτικοι και διεφθαρμενοι δεν θα εχουν θεση σε αυτες διοτι πιο πολυ ζημια και απεχθεια προκαλουν. Οταν λεμε ανανεωση εννοουμε ανανεωση.

ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΟΥΣ ΠΟΥ ΑΒΑΝΤΑΡΟΥΝ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ

Αποτελει ντροπη για ολους εκεινους του κεντροδεξιου χωρου που κλεινουν το ματι στον Συριζα για τα προσωπικα πολιτικα τους παιχνιδια και την αποκτηση παρασκηνιακης εξουσιας.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΚΛΕΓΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΟ

Ο Προεδρος Δημοκρατιας πρεπει να εκλεγεται απευθειας απο τον λαο χωρις ενδιαμεσες ψηφοφοριες της βουλης δημιουργωντας προεδρους δυο ταχυτητων ενω πρεπει να αποκτησει καποιες λογικες εξουσιες ωστε να αποτραπει η αυθαιρεσια που εζησε η χωρα με το πρωθυπουργικοκεντρικο συστημα που δημιουργησε ο Ανδρεας Παπανδρεου το 1985 καθιστωντας ασυδοτο τον ρολο του. Πολλα δεινα θα ειχαν αποτραπει αν ειχαμε εναν ρυθμιστικο ρολο σε εντελως λογικα πλαισια του Προεδρου. Οσο για την αλλαγη της μορφης του πολιτευματος λογω αλλαγης του τροπου εκλογης ειναι σαφες οτι κατι τετοιο δεν ισχυει καθολου διοτι και στην Αυστρια πχ που ο ρολος του Προεδρου ειναι διακοσμητικος και εχουν ιδιο με το δικο μας πολιτευμα ουδωλως το πολιτευμα επαψε να ειναι προεδρευομενη και οχι προεδρικη δημοκρατια. Οι εξουσιες και ο διαχωρισμος τους ρυθμιζουν την μορφη του πολιτευματος.

ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΟΝ ΘΕΟ ΤΟΥΣ ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ

Κατεθεσαν τροπολογια οι αθεοφοβοι στην βουλη ζητωντας να μπορει να συνοδευει τον πρωθυπουργο απεριοριστος αριθμος στελεχων της κυβερνησης στα ταξιδια του για να πανε ΠΣΚ στην Παρο να εγκαινιασουν το νεο αεροδρομιο που ειναι καθαρο εργο ΝΔ - ΠΑΣΟΚ και χωρις ντροπη σε μερες λιτοτητας εκλεισαν ηδη 53 σπιτια για την διαμονη τους. Τι περιμενετε για να αντιδρασετε δυναμικα οι πολιτες;

ΤΟ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!

 ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΥΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ!  ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΠΑΡ'ΕΦΕΤΑΙΣ ΔΥΤΙ...

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα"