ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΒΑΓΓΕΛΗ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΓΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΝΔ

Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2016

Συριακές και ρωσικές βόμβες χτυπούν σχολείο στο Χαλέπι και σκοτώνουν παιδιά

Νέοι σφοδροί βομβαρδισμοί

Συριακές και ρωσικές βόμβες χτυπούν σχολείο στο Χαλέπι και σκοτώνουν παιδιά

Συριακές και ρωσικές βόμβες χτυπούν σχολείο στο Χαλέπι και σκοτώνουν παιδιά
Περισσότερα από είκοσι πλήγματα συγκλόνισαν το ανατολικό τμήμα του Χαλεπιού, τα ξημερώματα της Πέμπτης   (Φωτογραφία:  Reuters )

Τουλάχιστον τέσσερα παιδιά σκοτώθηκαν σε περιοχή του Χαλεπιού που βρίσκεται υπό τον έλεγχο του κυβερνητικού Στρατού όταν βόμβες έπεσαν κοντά σε ένα σχολείο, ανακοίνωσε το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων την ώρα που ρωσικά και συριακά μαχητικά συνεχίζουν να βομβαρδίζουν ανηλεώς την πόλη.

Το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων της Συρίας SANA μετέδωσε ότι στόχος της τρομοκρατικής, όπως την χαρακτήρισε, επίθεσης ήταν το σχολείο στη συνοικία Αλ Σουλεϊμανίγια.

Η συριακή και η ρωσική Πολεμική Αεροπορία διεξήγαγαν την Πέμπτη νέες επιδρομές εναντίον του Χαλεπιού, μετά τους σφοδρούς βομβαρδισμούς των τελευταίων 48 ωρών εναντίον συνοικιών που βρίσκονται υπό τον έλεγχο των ανταρτών από τους οποίους έχουν χάσει τη ζωή τους τουλάχιστον 71 πολίτες, σύμφωνα με το Παρατηρητήριο.

Περισσότερα από είκοσι πλήγματα συγκλόνισαν το ανατολικό τμήμα της πρώην μητρόπολης της Συρίας τα ξημερώματα της Πέμπτης, ενώ παράλληλα τα κυβερνητικά στρατεύματα προελαύνουν προς το Βορειοανατολικό Χαλέπι, όπου έχουν καταλάβει λόφους πάνω από τις περιοχές που βρίσκονται υπό τον έλεγχο των ανταρτών.

Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ/Reuters/Γαλλικό

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ: Η ΡΩΣΙΑ ΚΑΙ Ο ΑΣΑΝΤ ΔΙΑΠΡΑΤΤΟΥΝ ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΝΟΙΑΖΟΝΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ

ΚΑΝΟΝΑΣ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΣ ΠΡΟΣ ΕΥΠΙΣΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ

ΚΑΝΟΝΑΣ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ. ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΟ ΒΔΕΛΥΡΟ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΣΥΝΗΘΩΣ ΑΜΟΡΦΩΤΟ Η ΗΜΙΜΑΘΗ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΧΑΙΔΕΥΕΙ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΚΑΙ ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑΖΟΝΤΑΣ ΣΟΥ ΦΥΚΙΑ ΜΕ ΜΕΤΑΞΩΤΕΣ ΚΟΡΔΕΛΕΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥ; ΔΕΝ ΤΟΝ ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΤΟΝ ΜΑΥΡΙΖΕΙΣ. ΤΟΣΟ ΑΠΛΟ. ΣΤΟ ΠΑΡΑΒΑΝ ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ Η ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΣΟΥ. ΑΛΛΙΩΣ ΜΕΤΑ ΜΗΝ ΚΛΑΙΣ ΚΑΙ ΑΝΑΡΩΤΙΕΣΑΙ ΓΙΑΤΙ ΥΠΟΦΕΡΕΙΣ.

ΤΟ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!

 ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΥΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ!  ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΠΑΡ'ΕΦΕΤΑΙΣ ΔΥΤΙ...

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα"