ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΒΑΓΓΕΛΗ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΓΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΝΔ

Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2016

Θρίλερ με τον ανασχηματισμό - Εμπλοκή με Φίλη

Θρίλερ με τον ανασχηματισμό - Εμπλοκή με Φίλη και δυσαρεστημένους



Του Βασίλη Σκουρή

Για τις πρώτες βραδινές ώρες μεταφέρθηκε η ανακοίνωση του ανασχηματισμού, καθώς υπάρχει εμπλοκή στις συνεννοήσεις του πρωθυπουργού με δυσαρεστημένους υπουργούς.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Real.gr, ο Αλέξης Τσίπρας πρότεινε στον Φίλη να μετακινηθεί σε άλλο υπουργείο, πλην όμως η απάντηση ήταν αρνητική.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ανοικτή είναι ακόμη η ηγεσία του υπουργείου Εσωτερικών, ενώ ο πρωθυπουργός φέρεται να συζητά με ηχηρό όνομα που θα σηματοδοτεί τη διεύρυνση, το οποίο όμως προς το παρόν αρνείται την πρόταση.

Έκπληξη αναμένεται να προκαλέσει και το όνομα του υφυπουργού Επενδύσεων, ενώ βέβαιη είναι η απομάκρυνση του Νίκου Παρασκευόπουλου, του Αριστείδη Μπαλτά και του Θοδωρή Δρίτσα.

Σβήνει - γράφει ο πρωθυπουργός

Όπως μετέδωσε το μεσημέρι στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του realfm 97.8 με τον Νίκο Στραβελάκη, ο αρχισυντάκτης της Realnews, Βασίλης Σκουρής, οι ζυμώσεις στο Μέγαρο Μαξίμου έχουν ολοκληρωθεί και ο πρωθυπουργός σβήνει – γράφει τα ονόματα που θα περιλαμβάνονται στο νέο σχήμα.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, οι κ.κ. Τσακαλώτος, Καμμένος και Κοτζιάς παραμένουν στις θέσεις τους, ενώ ο κ. Κατρούγκαλος θα μετακινηθεί σε άλλο υπουργείο.

Οι ίδιες πληροφορίες θέλουν τόσο τον Φ. Κουβέλη όσο και τη Μ. Ξενογιαννακοπούλου να αναλαμβάνουν κυβερνητικές θέσεις.

Σύμφωνα με το Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, οι επίσημες ανακοινώσεις για τη νέα σύνθεση του κυβερνητικού σχήματος θα πραγματοποιηθούν από τη νυν κυβερνητική εκπρόσωπο, Όλγα Γεροβασίλη.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ και ακούστε όλες τις τελευταίες πληροφορίες για τη νέα σύνθεση της κυβέρνησης, όπως τις μετέδωσε στον realfm 97.8 ο αρχισυντάκτης της Realnews, Βασίλης Σκουρής


ΠΗΓΗ: REAL.GR

ΤΟ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!

 ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΥΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ!  ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΠΑΡ'ΕΦΕΤΑΙΣ ΔΥΤΙ...

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα"