ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΒΑΓΓΕΛΗ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΓΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΝΔ

ΚΑΝΑΛΙ YOUTOUBE ΒΑΓΓΕΛΗ ΙΩΑΝΝΙΔΗ

Loading...

Τρίτη, 15 Νοεμβρίου 2016

Ο Παυλόπουλος έθεσε με σθένος στον Ομπάμα τα εθνικά δίκαια της Ελλάδας

Ο Παυλόπουλος έθεσε με σθένος στον Ομπάμα τα εθνικά δίκαια της Ελλάδας

screen-shot-2016-11-15-at-1-58-16-pm Ο Προκόπης Παυλόπουλος είχε μπροστά του μια μεγάλη ευκαιρία. Και φρόντισε να μην τη χάσει…
Με τον Μπαράκ Ομπάμα δίπλα του, στον καναπέ του Προεδρικού Μεγάρου, και τον πλανήτη να παρακολουθεί, λόγω της μεγάλης δημοσιότητας που κουβαλάει σε κάθε βήμα του ο Αμερικανός απερχόμενος Πρόεδρος, ο Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας φρόντισε να θέσει με σθένος τα εθνικά δίκαια της χώρας.
Από το Κυπριακό, μέχρι τις σχέσεις με την Τουρκία και τα Σκόπια, αλλά και την εθνικη δυστυχία που έχει υποστεί η ελληνική κοινωνία αυτά τα τελευταία 6 χρόνια των Μνημονίων, χωρίς η ευθύνη να πέφτει μονάχα και αποκλειστικά στις πλάτες των Ελλήνων πολιτών.
Και φυσικά, ο Προκόπης Παυλόπουλος φρόντισε να πει και να τονίσει τις έννοιες “Ευρωπαϊκή Ένωση” και “ευρωζώνη”, ώστε να ακούσουν και να καταλάβουν όλοι.
Εντός και εκτός Ελλάδας…

ΠΗΓΗ: 

 

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ:  ΜΙΛΗΣΕ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ !

Μπερίσα κατά Ράμα: Τα πήρες από την Τουρκία για την ΑΟΖ!

Μπερίσα κατά Ράμα: Τα πήρες από την Τουρκία για την ΑΟΖ!

Ο πρώην πρωθυπουργός Σαλί Μπερίσα  κατηγορεί ευθέως τον νυν πρωθυπουργό Έντι Ράμα ότι λειτούργησε και μάλιστα έναντι αμοιβής για λογαριασμό της Τουρκίας προκειμένου να ακυρωθεί από το Συνταγματικό δικαστήριο η Ελληνοαλβανική συμφωνία για την οριοθέτηση των θαλασσίων ζωνών. Ο πρώην πρωθυπουργός Σαλί Μπερίσα  κατηγορεί ευθέως τον νυν πρωθυπουργό Έντι Ράμα ότι λειτούργησε και μάλιστα έναντι αμοιβής για λογαριασμό της Τουρκίας προκειμένου να ακυρωθεί από το Συνταγματικό δικαστήριο η Ελληνοαλβανική συμφωνία για την οριοθέτηση των θαλασσίων ζωνών.
Χρησιμοποιώντας βαριές κουβέντες, αποκαλώντας τον υπουργό εξωτερικών Μπουσάτι «κουτσαβάκι και απόβρασμα» ο Μπερίσα οδήγησε στο κόκκινο την αντιπαράθεση. Στην διάρκεια της Ολομέλειας της Αλβανικής Βουλής ο Σαλί Μπερίσα κατηγόρησε ευθέως τον Έντι Ράμα ότι προσέφυγε στο Συνταγματικό Δικαστήριο «για τα χρήματα και τα συμφέροντα τρίτης πλευράς», προκαλώντας την έντονη αντίδραση του Υπουργού εξωτερικών Ντ. Μπουσάτι

Οι διάλογοι είναι χαρακτηριστικοί:

Μπερίσα : Θα δείτε καλά για λογαριασμό ποιανού ακυρώθηκε η Συμφωνία για τις θαλάσσιες ζώνες, για λογαριασμού ποιανού έκανε το παιχνίδι ο Ράμα. Εγώ είμαι ήρεμος, αλλά μην νομίσετε ότι οι αντί-εθνικές του πράξεις του Ράμα δεν θα βγουν στη φόρα μια μέρα. Η συμφωνία για τη θάλασσα ακυρώθηκε για τα συμφέροντα τρίτης πλευράς και όχι για τα εθνικά συμφέροντα των Αλβανών. Να το θυμάστε εσείς, που έχετε ακόμα ένα ίχνος εθνικών συμφερόντων, ότι οι δηλώσεις μου αυτές, θα σας κυνηγούν για πάντα, θα δείτε τη ζημιά προκαλέσατε στα εθνικά συμφέροντα. Το κάνατε ακριβώς για τα συμφέροντα τρίτης πλευράς, διότι εσείς δεν έχετε εθνικά συμφέροντα.
Ακολούθησε ένταση με τον ΥΠΕΞ Μπουσάτι να στρέφεται εναντίον του Μπερίσα σε έντονο ύφος ,με τον πρώην πρωθυπουργό να ξεφεύγει έκτος ορίων.
«Μπερίσα: Ρε κουτσαβάκι, ρε απόβρασμα. Την μία σε κατηγορούν για οπαδό του Γκιουλέν, την άλλη…. Κύριε Πρόεδρε, είναι πολύ βαρύ, να επιτρέπονται τέτοιοι αλήτες να μιλούν με αυτό τον τρόπο.
Μπουσάτι: Να δεις τον αλήτη που έχεις στο σπίτι σου (εννοώντας τον γιο του Σκέλτζεν Μπερίσα)
Μπερίσα: Είστε άνθρωποι που δεν έχετε καμία αίσθηση εθνικού συμφέροντος, είστε άνθρωποι που για χρήματα και για τα συμφέροντα τρίτης πλευράς μαχαιρώσατε πισώπλατα τα εθνικά συμφέροντα… Ηλιθιοι, εγώ είμαι ο Σαλί Μπερίσα, εσείς μπροστά μου μοιάζετε με σκουπίδια.
Ο Μπουσάτι επανήλθε κατηγορώντας τον Μπερίσα ότι ενώ κατηγορεί τους πάντες ότι λειτούργησαν ως πράκτορες τρίτης πλευράς δεν φρόντισε ο ίδιος να προσφύγει στην δικαιοσύνη προσθέτοντας ότι ο Μπερίσα «έρχεται σήμερα εδώ και λέει ανοησίες για τρίτες πλευρές».
Και ακολούθησε μια ακόμη πιο οργισμένη απάντηση από τον Μπερίσα: «Είσαι ξεδιάντροπος όταν μιλάς για τη Συμφωνία για τη θάλασσα. Ήμουν πρωθυπουργός, είχα πληροφορίες και στοιχεία και αυτά που λέω, τα λέω με μεγάλη και πλήρη ευθύνη, ότι πρόκειται για μια πράξη, εξ ολοκλήρου προς το συμφέρον μιας τρίτης πλευράς. Ο χρόνος θα το αποδείξει! Ο ξεδιάντροπος μας λέει ότι προσφύγαμε στο Δικαστήριο. Προσέφυγε ο Ράμα, δεν προσφύγαμε εμείς στο Συνταγματικό. Προσέφυγε για τα χρήματα και τα συμφέροντα τρίτης πλευράς. Μολονότι γνώριζα τα πάντα για την υπόθεση, πάλι είπα στην ελληνική πλευρά, ότι η αλβανική κυβέρνηση είναι υποχρεωμένη να σεβαστεί την απόφαση του Συνταγματικού, για αυτό και μπορείτε να προσφύγετε στη διεθνή διαιτησία για να δώσει λύση, υπάρχει διαιτησία, υπάρχει και δικαστήριο για τις θαλάσσιες υποθέσεις. Διότι η αλβανική κυβέρνηση δεν μπορεί να λύσει αυτό το θέμα, παραβιάζοντας την απόφαση του Συνταγματικού. Αυτή ήταν η επίσημη τοποθέτηση μου, την οποία τήρησα και όταν ήμουν πρωθυπουργός και τώρα στην αντιπολίτευση».
Πηγή:mignatiou.com

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ:   ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΓΡΑΦΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 2011 ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΕΝΤΙ ΡΑΜΑ ΤΟΤΕ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΘΑΛΑΣΣΙΩΝ ΖΩΝΩΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΙΟΘΕΤΗΣΗ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ.

ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ: 

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ/VAGGELIS IOANNIDIS ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ: ΤΟ ...

vaggelisioannidis.blogspot.com/2011/12/blog-post_2939.html

Η Ρωσια εκμεταλλευεται την Ορθοδοξια πολιτικα

Η Ρωσια με τον Πουτιν ειναι δεδομενο οτι χρησιμοποιει την θρησκεια για ωμους πολιτικους λογους οπως παλια χρησιμοποιησαν οι Σοβιετικοι τον...

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα"