ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΒΑΓΓΕΛΗ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΓΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΝΔ

Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2016

ΣΧΟΛΙΟ ΒΑΓΓΕΛΗ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΡΑΜΑ

Στην συνεντευξη Ραμα ειδα εναν κουτοπονηρο πολιτικο ο οποιος ενεργωντας κατ εντολην του Ερντογαν ως μικρος δορυφορος του οπως εκαναν οι Αλβανοι την εποχη της Οθωμανικης αυτοκρατοριας θετει σε αντιγραφη ζητηματα ανυπαρκτα για το Ιονιο παριστανοντας τον συγχρονο Ευρωπαιο μιλωντας για κοινο μελλον και ενωμενη Ευρωπη αλλα οντας ο ιδιος πιο παλιος απο τους παλιους πολιτικους. Θετει ζητηματα επιστροφης περιουσιων των τσαμηδων και αποζημιωσης τους ενω γνωριζει καλα οτι οι Τσαμηδες ομαδικα συνεργαστηκαν με τους Ναζι εκαψαν σκοτωσαν βιασαν και για αυτο θα πρεπει εμεις οι Ελληνες και οι οικογενειες των θυματων τους να ζητησουν αποζημιωσεις. Για αυτο και εφυγαν νυχτα μολις κατερρευσαν οι Γερμανοι. Ξεχνα δε οτι η νοτια Αλβανια κατοικειται απο Ελληνες ονομαζεται Βορειος Ηπειρος και κανονικα θα επρεπε να χαιρει αυτονομιας βαση διεθνων συνθηκων. Αντι αυτου οι Βορειοηπειρωτες που δεν συνεργαστηκαν ποτε με Ναζι και Ιταλους Φασιστες ουδεποτε απολαυσαν στην πατρωα γη τους πληρη ανθρωπινα δικαιωματα ενω και οι περιουσιες τους καταπατουνται και στην ουσια κλεβονται απο τους Αλβανους ξεδιαντροπα. Κυριε Ραμα αν θες να μπεις στην Ευρωπη να αφησεις τα κολπα με το ανυπαρκτο θεμα των Τσαμηδων και τις εθνικιστικες κουτοπονηριες και να αναγνωρισεις οσα οφειλεις στην Βορειο Ηπειρο. Αλλιως θα εχεις την τυχη του κολλητου σου Ερντογαν που δεν θα δει ΕΕ ουτε σε μια χιλιετια.

ΜΟΝΟ Ο ΚΩΝ/ΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΕΘΕΣΕ ΣΩΣΤΑ ΤΟ ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟ

Μονο ο Κωνσταντινος Μητσοτακης το 1993 εβαλε τα πραγματα στην θεση τους με τους Αλβανους. Ζητησε το ιδιο καθεστως που θα ισχυε για το Κοσοβο να ισχυσει για την Βορειο Ηπειρο. Ετσι αντιμετωπιζονται οι κουτοπονηροι στα Τιρανα. Βαγγέλης Ιωαννίδης

Ο ΑΛΕΞΗΣ ΥΜΝΕΙ ΤΟΝ ΚΑΣΤΡΟ

Ακους τον Αλεξη να υμνει τον κοκκινο δικτατορα Καστρο ως μεγα επαναστατη και αναρωτιεσαι γιατι παριστανουν ορισμενοι τους δημοκρατες;

ΧΩΡΙΣ ΝΤΡΟΠΗ ΥΜΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΣΤΡΟ

Χωρις ντροπη υμνουν τον κοκκινο δικτατορα Καστρο και μιλουν για μεγαλο επαναστατη μονο και μονο γιατι ηταν κοκκινος και οχι μαυρος τυρρανος ενω την ιδια στιγμη οι εγχωριοι επαναστατες υποδεχονται τον Ομπαμα και υπογραφουν ό,τι τους ζητα η Μερκελ. Το λες και θεμα ψυχαναλυσης.

ΣΑΡΩΣΕ Ο ΦΙΓΙΟΝ

Σαρωσε ο Φιγιον στην εσωκομματικη εκλογη της Γαλλιας! Νικη της αληθειας κατα του κρατισμου και του λαικισμου! Εταξε ριζικη αντιμετωπιση του δημοσιου μεταρρυθμιση παντου αλλαγες και συγκρουση με συντεχνιες ανεξαρτητη εξωτερικη πολιτικη και ελεγχο της παρανομης μεταναστευσης και της εγκληματικοτητας. Αντε και στα δικα μας γρηγορα!

ΝΕΜΕΣΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΠΙΛΟΓΩΝ

Ειναι πολλοι που αν δεν παθουν δεν θα μαθουν. Παντα λοιπον ερχεται η Νεμεσις για τις βλακωδεις επιλογες. Παραδειγμα στην πολιτικη. Ποσες φορες ο λαος ψηφισε οτι να ναι και ποσες φορες εξελεγε σε θεσεις ευθυνης την Σαρα και την Μαρα που του εταζαν ανοησιες; Νομιζω οτι ηταν ιστορικη δυστυχως αναγκαιοτητα να περασουμε απο κυβερνηση της Αριστερας για να μπορει πλεον ο λαος με ωριμοτητα να ακουσει την φωνη της αληθειας.

Ελλείψει …βουλευτών της πλειοψηφίας, διακόπηκε η συνεδρίαση για τα προαπαιτούμενα

Αντέδρασε η αντιπολίτευση

Ελλείψει …βουλευτών της πλειοψηφίας, διακόπηκε η συνεδρίαση για τα προαπαιτούμενα

Ελλείψει …βουλευτών της πλειοψηφίας, διακόπηκε η συνεδρίαση για τα προαπαιτούμενα
Ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης Αλέξανδρος Χαρίτσης και η Χαρά Καφαντάρη συνομιλούν με την Ντόρα Μπακογιάννη   (Φωτογραφία:  ΑΠΕ )

Ελλείψει... βουλευτών της πλειοψηφίας, διακόπηκε η συνεδρίαση της Επιτροπής Παραγωγής και Εμπορίου της Βουλής, όπου εισήχθη προς επεξεργασία το ένα «πακέτο» με τα προαπαιτούμενα μέτρα, προκειμένου να ολοκληρωθεί η δεύτερη αξιολόγηση. Τα κόμματα της αντιπολίτευσης ήγειραν ενστάσεις για την διαδικασία του επείγοντος που επελέγη για το σχέδιο νόμου για το «νέο θεσμικό πλαίσιο για την άσκηση οικονομικής δραστηριότητας».

Υπέρ του επείγοντος χαρακτήρα συζήτησης του νομοσχεδίου τάχθηκε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομία Αλ. Χαρίτσης, ωστόσο η πρώην υπουργός της ΝΔ Ντόρα Μπακογιάννη τόνισε ότι έρχεται στο παρά πέντε με την ψυχή στο στόμα και κατήγγειλε την «πρακτική της κυβέρνησης με τρόπο σκανδαλώδη για να μην φανεί η έλλειψη στρατηγικής και πολιτικής που έχει».

Για φαινόμενο μιθριδατισμού έκανε λόγο ο βουλευτής του Ποταμιού Γ. Αμυράς, ενώ κριτική άσκησε και ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Οδ. Κωνσταντινόπουλος ρωτώντας την κυβέρνηση γιατί δεν το έφερε νωρίτερα, ώστε να υπάρχει περιθώριο συζήτησης.

Αντίθετα εμφανίστηκαν και τα υπόλοιπα κόμματα της ελάσσονος αντιπολίτευσης, ενώ η πρόεδρος της Επιτροπής Χαρά Καφαντάρη αποφάνθηκε ότι «με βάση τις τοποθετήσεις, η Επιτροπή αποδέχεται και προχωράμε στη συζήτηση».

Η εισηγήτρια της ΝΔ Ντ.Μπακογιάννη αντέδρασε έντονα λέγοντας: «Κάνετε λάθος. Στις Επιτροπές δεν υπάρχει δεδηλωμένη» και ζήτησε «να γίνει ψηφοφορία και καταμέτρηση», καθώς οι βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ μειοψηφούσαν στην αίθουσα. Η κ. Καφαντάρη επιχείρησε να προσπεράσει τις διαμαρτυρίες, αλλά η κ. Μπακογιάννη επέμεινε: «Διαβάστε τον Κανονισμό» είπε στην πρόεδρο.

Έτσι η κ. Καφαντάρη μπροστά στο αδιέξοδο που δημιουργήθηκε διέκοψε την συνεδρίαση, ώστε να υπάρξει απαρτία εκ μέρους των κυβερνητικών βουλευτών

Newsroom ΔΟΛ

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ: ΡΕΖΙΛΙΚΙΑ ΣΥΡΙΖΑ

ΤΟ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!

 ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΥΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ!  ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΠΑΡ'ΕΦΕΤΑΙΣ ΔΥΤΙ...

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα"