ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΒΑΓΓΕΛΗ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΓΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΝΔ

Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2016

Τραγική ειρωνεία! Όταν ο Τσίπρας έλεγε «πράξη ντροπής και ξεπεσμό» το κοινωνικό μέρισμα του Σαμαρά

tsipras_2411

Τραγική ειρωνεία! Όταν ο Τσίπρας έλεγε «πράξη ντροπής και ξεπεσμό» το κοινωνικό μέρισμα του Σαμαρά

Ειρωνεία το δίχως άλλο η χθεσινή εξαγγελία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, που μέσω διαγγέλματος υποσχέθηκε παροχές σε συνταξιούχους από το πλεόνασμα, ειδικά αν θυμηθεί κανείς τα όσα έλεγε ο κ. Τσίπρας ως αξιωματική αντιπολίτευση για το κοινωνικό μέρισμα, που μοίραζε ο τότε πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς.
Ήταν Μάρτιος του 2014 και όπως έλεγε τότε ο Αλέξης Τσίπρας σε ομιλία του στα Ιωάννινα: «Θεωρούμε πράξη ντροπής, πράξη καταισχύνης, πράξη ταπείνωσης του κάθε πολίτη αυτής της χώρας: Από τη μια να αρπάζουν το ψωμί από το τραπέζι εκατομμυρίων ανθρώπων. Και από την άλλη να τους πετούν κάποια ψίχουλα, για να εξαγοράσουν όπως φαντάζονται τη στήριξή τους στην ίδια πολιτική που τους έκλεψε το ψωμί κι έχει σκοπό να τους κλέψει και το τραπέζι και τις καρέκλες και το σπίτι. Αν αυτό δεν είναι ο απόλυτος πολιτικός ξεπεσμός τότε οι λέξεις έχουν χάσει το νόημά τους. Πρόκειται για μια πράξη βαθιά ανήθικη, που δείχνει το φόβο τους μπροστά στις κάλπες».
«Εμείς, η αριστερά, ο ΣΥΡΙΖΑ, είμαστε περήφανοι για άλλα πλεονάσματα. Για το πλεόνασμα μας σε αγώνες. Για το πλεόνασμά μας σε αγωνιστές που έδωσαν ακόμα και τη ζωή τους για την υπόθεση του λαού. Για το πλεόνασμά μας σε αλήθειες. Για το πλεόνασμά μας στις μάχες κατά των μνημονίων και όσων ανέλαβαν να τα επιβάλουν στη χώρα μας, ντόπιους και ξένους», έλεγε ο Αλ. Τσίπρας και διερωτόταν: «Πώς πετάει αυτό το ξεροκόμματο της άγνοιας και της περιφρόνησης στα μούτρα των Ελλήνων, επιχειρώντας έτσι να τους αφαιρέσει το τελευταίο που τους έχει απομείνει – την αξιοπρέπειά τους;».
Προφανώς πλέον για τον Αλέξη Τσίπρα το χθεσινό διάγγελμα δεν είναι «πράξη καταισχύνης και ξεπεσμός» το γεγονός ότι η ίδια κυβέρνηση που κόβει μισθούς και συντάξεις και ακολουθεί φορομπηχτική πολιτική στη συνέχεια να προσπαθεί να… ελαφρύνει τις επιπτώσεις στο πρόβλημα που δημιούργησε η ίδια.
ΠΗΓΗ: http://thecaller.gr

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ: ΞΕΥΤΙΛΑ ΣΥΡΙΖΑ

ΤΟ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!

 ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΥΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ!  ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΠΑΡ'ΕΦΕΤΑΙΣ ΔΥΤΙ...

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα"