ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΒΑΓΓΕΛΗ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΓΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΝΔ

Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2016

Σοκ: Από τον Απρίλιο μισθός 400 ευρώ σε πρόσφυγες-μετανάστες! - Φτιάχνουν και φυλακές για τους εγκληματίες σε κάθε νησί!




του Πέτρου Αναστασίου

Μισθό 400 ευρώ θα δίνει η χώρα σε κάθε ενήλικο πρόσφυγα από τον Απρίλιο αντί να διατίθενται ποσά διατροφής τους μέσα στα κέντρα κράτησης, ανακοίνωσε ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννης Μουζάλας!
Δηλαδή πλέον οι πρόσφυγες και οι μετανάστες θα πηγαίνουν να τρώνε σε ταβέρνες και restaurant!
Ετσι το συσσίτιο στους καταυλισμούς θα αντικατασταθεί από παροχή μετρητών που "ανά οικογένεια" θα είναι στα 400 ευρώ λένε. Αυτό είναι ανέφικτο να συμβεί γιατί υπάρχουν οικογένειες με δύο άτομα, υπάρχουν πρόσφυγες και μετανάστες που είναι μόνοι τους και βέβαια, άλλες ανάγκες έχουν αυτοί, άλλες η διμελής οικογένειας, άλλες η τριμελής και άλλες η πενταμελής.
Ετσι πέρα από την είσπραξη των 400 ευρώ ανά ενήλικα, θα υπάρξει και ένα επίδομα παιδιών, πιθανότατα.
Ο υπουργός, είπε ότι το ποσό δεν μπορεί να υπερβαίνει το αντίστοιχο που δίνεται σε μία ελληνική οικογένεια, για αυτό και δεν θα υπερβαίνει το επίδομα της φτώχειας, αλλά αυτά είναι θεωρίες. Μια πενταμελής ή και μια τριμελής οικογένεια, έστω προσφύγων και μεταναστών δεν ζει με 400 ευρώ το μήνα.
Επίσης ο υπουργός ανακοίνωσε τη δημιουργία φυλακών στα νησιά, δυναμικής 100 έως 200 ατόμων, μετά τα αυξημένα περιστατικά εγκληματικότητας 
Κατά τη διάρκεια ενημέρωσης του υπουργού, ο κ. Μουζάλας ανέφερε ότι μέχρι τον Απρίλιο θα γίνει η εφαρμογή της  ηλεκτρονικής ταυτότητας για τους πρόσφυγες και τους μετανάστες που βρίσκονται στη χώρα, ενώ ανακοίνωσε ότι θα ξεκινήσει η πλήρης καταγραφή όλων όσων μένουν στην Ελλάδα. 
Φυσικά όλα αυτά σημαίνουν μόνιμη εγκατάσταση των δεκάδων χιλιάδων προσφύγων και μεταναστών στα νησιά, πληθυσμιακή και εθνολογική αλλοίωση κλπ...
 ΠΗΓΗ: http://www.pronews.gr

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ: ΣΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΤΙ Η ΦΤΩΧΕΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΝΕΟΠΤΩΧΟΙ ΥΠΟΦΕΡΟΥΝ ΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΟΣΑ; ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΗΣ ΕΝΩ ΣΦΥΡΙΖΕΙ ΑΔΙΑΦΟΡΑ Η ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΤΑΛΗΣΤΕΥΕΙ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΧΡΕΩΜΕΝΟ; ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΑΣΚΑΡΑΛΙΚΙΑ; ΠΑΛΙ ΣΥΡΙΖΑΪΚΕΣ ΜΠΙΖΝΕΣ ΜΟΥ ΜΥΡΙΖΟΥΝ...

Handelsblatt για Τσίπρα: Τον Ιούνιο τα λεφτά τελειώνουν και οδηγείται σε εκλογές

Handelsblatt για Τσίπρα: Τον Ιούνιο τα λεφτά τελειώνουν και οδηγείται σε εκλογές


Αυξημένη ανησυχία καταγράφεται στο Βερολίνο για το ενδεχόμενο μίας νέας κρίσης στην Ευρωζώνη, αναφέρει δημοσίευμα της γερμανικής εφημερίδας Handelsblatt.Τον φόβο της γερμανικής κυβέρνησης για μια νέα ευρωκρίση αναλύει η Handelsblatt, με την υλοποίηση του ελληνικού προγράμματος στήριξης να αποτελεί ακόμη βασικό λόγο ανησυχίας για το Βερολίνο.

Αναφέρεται επίσης στην ανησυχία της γερμανικής κυβέρνησης για τη νομισματική ένωση. Είτε πρόκειται για τη διαμάχη αναφορικά με το ελληνικό πρόγραμμα διάσωσης είτε για την εκροή κεφαλαίων από την Ιταλία, αυξάνονται τα σημάδια κρίσης από τη ζώνη του ευρώ.

Η γερμανική κυβέρνηση είναι θορυβημένη, μολονότι δεν το εκφράζει δημόσια", σημειώνει η οικονομική εφημερίδα Handelsblatt στο σημερινό πρωτοσέλιδό της. Στο αναλυτικό δημοσίευμα που ακολουθεί εξηγεί τους λόγους για τους οποίους το Βερολίνο παραμένει σε διαρκή εγρήγορση.


Το δημοσίευμα αναφέρει ότι ο Ευκλείδης Τσακαλώτος φρόντισε για μία ειρηνική χριστουγεννιάτικη διάθεση, καθώς έστειλε στον Γερούν Ντάισεμπλουμ την επιστολή, με την οποία επιβεβαίωνε τη διατήρηση των όρων του προγράμματος.

Ο Ντάισελμπλουμ αντέδρασε ανακουφισμένος και μεταδόθηκε ότι έχει τελειώσει η διαμάχη και αποφεύχθηκε η κλιμάκωση. Στην πραγματικότητα, όμως, προσθέτει η εφημερίδα, αυξάνεται η ανησυχία για μία νέα κρίση.

Όπως επισημαίνει η Handelsblatt «πουθενά αλλού η κρίση δεν είναι πιο αισθητή από ό,τι την Ελλάδα. Ο Τσίπρας είναι υπό πίεση και γίνεται λόγος για πρόωρες εκλογές. Δηλαδή, αναζητά ενόχους. Ο έμπιστος συνεργάτης του και υπ. Τηλεπικοινωνιών Νίκος Παππάς δήλωσε εκ νέου ότι είναι προφανές ότι ο Σόιμπλε από την αρχή δεν ήθελε να πετύχει το ελληνικό πρόγραμμα.»

Η Handelsblatt υπενθυμίζει ότι οι διαφωνίες μεταξύ Σόιμπλε και ΔΝΤ παραμένουν, ενώ η όποια λύση φαντάζει ακόμη μακρινή. Εν τέλει απομένει μόνο το Eurogroup στα τέλη Ιανουαρίου, αναφέρει η εφημερίδα, ενώ στη συνέχεια ακολουθούν εκλογές σε Ολλανδία, Γαλλία και Γερμανία.

«Η λύση πρέπει να βρεθεί νωρίτερα. Η Αθήνα μπορεί να τα βγάλει πέρα (σσ:οικονομικά) μέχρι τον Ιούνιο, εκτιμούν οι πιστωτές. (…) Κάτι τέτοιο θα οδηγούσε σε επανάληψη του Ιουνίου του 2015», κλείνει το δημοσίευμα, επικαλούμενο μέλος της γερμανικής κυβέρνησης.

ΠΗΓΗ: REAL

ΤΟ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!

 ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΥΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ!  ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΠΑΡ'ΕΦΕΤΑΙΣ ΔΥΤΙ...

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα"