ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΒΑΓΓΕΛΗ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΓΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΝΔ

Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2017

ΣΤΗ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ

ΣΤΗ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ

 Αποτέλεσμα εικόνας για MHTSOTAKHS

Κάλεσμα στους πολίτες να συνταχθούν με τη Ν.Δ. απηύθυνε χθες από τη Θεσσαλονίκη ο Κυριάκος Μητσοτάκης. «Αν θέλετε η Ελλάδα να βγει από την κρίση, ελάτε μαζί μας. Σας θέλω μαζί μας στη νέα εποχή της δημιουργίας», είπε από το βήμα εκδήλωσης της Διοικούσας Επιτροπής Θεσσαλονίκης της Ν.Δ. Υπογράμμισε ότι η Ν.Δ. είναι έτοιμη να κυβερνήσει λέγοντας χαρακτηριστικά: «είμαστε έτοιμοι για τη μεγάλη πολιτική αλλαγή» και υπογράμμισε ότι «η αποστολή μας θα έχει ολοκληρωθεί όταν βγάλουμε τη χώρα από την κρίση και αφήσουμε πίσω τα μνημόνια».Μητσοτάκης: Αν θέλετε η Ελλάδα να βγει από και υπογράμμισε ότι «η αποστολή μας θα έχει ολοκληρωθεί όταν βγάλουμε τη χώρα από την κρίση και αφήσουμε πίσω τα μνημόνια».

 Κάλεσμα στους πολίτες να συνταχθούν με τη Ν.Δ. απηύθυνε χθες από τη Θεσσαλονίκη ο Κυριάκος Μητσοτάκης. «Αν θέλετε η Ελλάδα να βγει από την κρίση, ελάτε μαζί μας. Σας θέλω μαζί μας στη νέα εποχή της δημιουργίας», είπε από το βήμα εκδήλωσης της Διοικούσας Επιτροπής Θεσσαλονίκης της Ν.Δ. Υπογράμμισε ότι η Ν.Δ. είναι έτοιμη να κυβερνήσει λέγοντας χαρακτηριστικά: «είμαστε έτοιμοι για τη μεγάλη πολιτική αλλαγή» και υπογράμμισε ότι «η αποστολή μας θα έχει ολοκληρωθεί όταν βγάλουμε τη χώρα από την κρίση και αφήσουμε πίσω τα μνημόνια».Κατά τη διάρκεια της ωριαίας ομιλίας του άσκησε σκληρή κριτική στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και επανέλαβε το αίτημά του για εκλογές. «Ακούω τις τελευταίες ημέρες να επανέρχονται από κύκλους της κυβέρνησης σενάρια για τη στήριξη νέων μέτρων και από την αντιπολίτευση. Ας τα ξεχάσει αυτά τα διλήμματα ο κ. Τσίπρας. Το δίλημμα πλέον είναι ένα: Με τον ΣΥΡΙΖΑ ή με την κοινωνία. Και αυτό πρέπει να απαντηθεί μόνο με εκλογές», δήλωσε ο κ. Μητσοτάκης, επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ του Ελεύθερου Τύπου της Κυριακής σύμφωνα με το οποίο η Ν.Δ. στέλνει μήνυμα στο Μαξίμου πως δεν θα αποκτήσει «συνενόχους».
Χαρακτήρισε τα δυο χρόνια διακυβέρνησης Τσίπρα ως τα «πιο εφιαλτικά της μεταπολίτευσης», υπογραμμίζοντας ότι σε όλους τους τομείς η Ελλάδα έκανε βήματα πίσω… «Ποτέ η χώρα δεν έχει ξαναγνωρίσει πιο ανεύθυνη, πιο αδίστακτη και πιο επιζήμια κυβέρνηση… Συνοψίζοντας τη διακυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ τρεις λέξεις περιγράφουν τα πάντα: Ψέματα, ανικανότητα, φόροι», είπε. Ο Κ. Μητσοτάκης καταλόγισε ευθύνες στην κυβέρνηση για την καθυστέρηση στο κλείσιμο της δεύτερης αξιολόγησης, λέγοντας: «επαναλαμβάνουν διαρκώς τα ίδια λάθη. Καθυστερούν. Χάνουν κεφάλαιο αξιοπιστίας.
Διαβάζουν λάθος τους συσχετισμούς. Μας έλεγαν ότι έχουν απομονώσει τους ακραίους και ότι δημιουργούν μια μεγάλη συμμαχία με νέους συσχετισμούς. Και προχθές στο Eurogroup ήταν όλοι απέναντί μας. Και δεν ήταν η πρώτη φορά. Τα ίδια έκαναν το πρώτο 6μηνο του 2015 που μας κόστισε σχεδόν 90 δισεκατομμύρια και γύρισε πολλά χρόνια πίσω την οικονομία μας».
ΆΓΓΕΛΟΣ ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ
aaggelidis@e-typos.com

ΠΗΓΗ: ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΤΟ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!

 ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΥΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ!  ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΠΑΡ'ΕΦΕΤΑΙΣ ΔΥΤΙ...

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα"