ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΒΑΓΓΕΛΗ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΓΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΝΔ

Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2017

Σύμβουλος Τραμπ κατά Μέρκελ: Έχεις κάνει το Ευρώ κρυφό Μάρκο!

Σύμβουλος Τραμπ κατά Μέρκελ: Έχεις κάνει το Ευρώ κρυφό Μάρκο!


Η Καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ απέρριψε την κατηγορία συμβούλου του Λευκού Οίκου σε θέματα εμπορίου ότι η Γερμανία χρησιμοποιεί ένα «υποτιμημένο» ευρώ για να αποκτήσει πλεονέκτημα, λέγοντας πως η κυβέρνησή της ανέκαθεν ζητούσε από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα να ακολουθεί ανεξάρτητη πολιτική.

«Η Γερμανία είναι μια χώρα η οποία ανέκαθεν καλούσε την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα να ακολουθεί μια ανεξάρτητη πολιτική, όπως ακριβώς έκανε η Μπούντεσμπανκ πριν υπάρξει το ευρώ», δήλωσε η Μέρκελ σε συνέντευξη Τύπου με τον Πρωθυπουργό της Σουηδίας Στέφαν Λεβέν.

«Εξαιτίας αυτού δεν θα επηρεάσουμε τη συμπεριφορά της ΕΚΤ. Και ως αποτέλεσμα, δεν μπορώ και δεν θέλω να αλλάξει την κατάσταση όπως έχει αυτή», πρόσθεσε.

Ο Πίτερ Ναβάρο, ο επικεφαλής του νέου Εθνικού Συμβουλίου Εμπορίου που δημιούργησε ο Τραμπ στον Λευκό Οίκο, είπε στην εφημερίδα Financial Times ότι το ευρώ είναι σαν ένα «έμμεσο Deutsche Mark», η χαμηλή αποτίμηση της ισοτιμίας του οποίου δίνει στη Γερμανία συγκριτικό πλεονέκτημα επί των κύριων εταίρων της.


ΠΗΓΗ: enikos.gr
 
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ: ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ Ο ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ. ΜΟΝΟ ΑΔΑΗΣ ΠΕΡΙ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΑΝ ΟΤΙ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΤΟ ΥΠΟΤΙΜΗΜΕΝΟ ΕΥΡΩ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΙΣΟΤΙΜΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΧΕ ΕΝΑ ΑΚΡΙΒΟΤΕΡΟ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΜΑΡΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΠΛΕΟΝΑΣΜΑΤΑ. ΑΠΛΩΣ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΑΞΙΟΠΟΙΕΙ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΤΟΥ ΕΥΡΩ ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΡΑΤΑ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΑ ΤΗΝ ΙΣΟΤΙΜΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΕΥΘΕΩΣ ΜΕ ΤΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΟΠΩΣ ΚΑΝΕΙ Η ΚΙΝΑ. ΝΑ ΔΩ ΠΟΤΕ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ Η ΓΑΛΛΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥ ΝΟΤΟΥ.

ΤΟ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!

 ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΥΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ!  ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΠΑΡ'ΕΦΕΤΑΙΣ ΔΥΤΙ...

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα"