ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΒΑΓΓΕΛΗ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΓΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΝΔ

Τρίτη 21 Μαρτίου 2017

Κώστας Καραμανλής για το Βατοπέδι: Εστω και αργά το φως νικάει το σκοτάδι

Κώστας Καραμανλής για το Βατοπέδι: Εστω και αργά το φως νικάει το σκοτάδι


«Η σημερινή ετυμηγορία κλείνει μια μεγάλη πληγή. Αποκαθιστά την αλήθεια και την τιμή των προσώπων που τόσο άδικα κατηγορήθηκαν», αναφέρει σε γραπτή του δήλωση ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής με αφορμή την ετυμηγορία για την υπόθεση Βατοπεδίου.

Αναλυτικά όλη η δήλωσή του:

«Η σημερινή απόφαση της ελληνικής δικαιοσύνης αποκαλύπτει το μέγεθος της αθλιότητας στην υπόθεση Βατοπεδίου. Αποκαλύπτει τις μεθοδεύσεις που μετήλθαν ύποπτα και ταπεινά συμφέροντα, ιδιωτικά και μικροπολιτικά, για να σκηνοθετήσουν τη σκευωρία.

Ο στόχος προφανής: Να πληγεί με κάθε τρόπο η τότε κυβέρνηση.
Συκοφαντώντας, σπιλώνοντας, ταλαιπωρώντας για χρόνια αθώους ανθρώπους και τις οικογένειές τους. Ζημιώνοντας τη χώρα σε μια ιδιαίτερα κρίσιμη χρονική περίοδο.

Η σημερινή ετυμηγορία κλείνει μια μεγάλη πληγή. Αποκαθιστά την αλήθεια και την τιμή των προσώπων που τόσο άδικα κατηγορήθηκαν. Αφήνει βαρύτατα εκτεθειμένους όσους εμπνεύστηκαν και εκτέλεσαν το ανέντιμο εγχείρημα. Έστω και αργά, το φως στο τέλος πάντα νικάει το σκοτάδι».

ΝΔ για Βατοπέδι: Δικαίωση της Κυβέρνησης Κώστα Καραμανλή και της παράταξης

Βουλγαράκης για το Βατοπέδι: Δεν υπήρξε ποτέ κανένα σκάνδαλο-Αιχμές για τη στάση της ΝΔ

Ρουσόπουλος για το Βατοπέδι: Κατέπεσαν συκοφαντίες και άθλιες μεθοδεύσεις

ΠΗΓΗ: REAL.GR

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ: ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΕ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ! Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΚΑΙ Η ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΤΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΜΑΘΗΜΑ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΠΑΣΟΚΟ-ΒΑΞΕΒΑΝΗΔΕΣ ΚΑΙ  ΒΕΡΥΚΙΟΥΣ ΠΟΥ ΟΥΡΛΙΑΖΑΝ ΤΟΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ALPHA ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΔ ΚΑΙ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ. ME ΤΙΣ ΥΓΕΙΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΠΩΣ ΤΟΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΥΝ ΜΕ ΔΗΘΕΝ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΤΗΝ ΚΡΙΣΙΜΗ ΣΤΙΓΜΗ.

ΤΟ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!

 ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΥΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ!  ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΠΑΡ'ΕΦΕΤΑΙΣ ΔΥΤΙ...

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα"