ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΒΑΓΓΕΛΗ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΓΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΝΔ

Τρίτη 21 Μαρτίου 2017

Αθωώθηκαν όλοι οι κατηγορούμενοι για την υπόθεση του Βατοπεδίου

Αθωώθηκαν όλοι οι κατηγορούμενοι για την υπόθεση του Βατοπεδίου

 Αθωώθηκαν όλοι οι κατηγορούμενοι για την υπόθεση του Βατοπεδίου


Της Άννας Κανδύλη
Αυλαία με την αθώωση όλων των κατηγορουμένων που κάθονταν στο εδώλιο εδώ και δυο χρόνια για την υπόθεση των ανταλλαγών του ελληνικού δημοσίου με την Μονή Βατοπεδίου, έριξε σήμερα το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων.
Το δικαστήριο με την απόφαση του αναγνωρίζει ότι η λίμνη Βιστωνίδα και οι παραλίμνιες έκτασης αυτής ανήκουν στο δημόσιο.
Οι δικαστές, υιοθετώντας την πρόταση της εισαγγελέως Βασιλικής Κρίνα, έκριναν πως δεν στοιχειοθετήθηκαν τα αδικήματα της φυσικής ή ηθικής αυτουργίας σε κακουργηματική απιστία και ψευδείς βεβαιώσεις που κατά περίπτωση αποδόθηκαν στους 14 εμπλεκομένους για την ανταλλαγή της λίμνης Βιστωνίδας και των παραλιμνίων εκτάσεων της με ακίνητα του Δημοσίου.
Μεταξύ αυτών που κάθισαν στο εδώλιο αυτά τα δυο χρόνια ήταν ο ηγούμενος Εφραίμ και ο μοναχός Αρσένιος, η συμβολαιογράφος Κατερίνα Πελέκη, ο πατέρας και ο αδελφός της Διονύσης και Δημήτρης Πελέκης (δικηγόροι και οι δύο), ο πρώην πρόεδρος και ο πρώην διευθύνων σύμβουλος της Κτηματικής Εταιρείας του Δημοσίου Πέτρος Παπαγεωργίου και Κωνσταντίνος Γκράτσιος, ο πρώην γενικός γραμματέας του υπουργείου Γεωργίας Κωνσταντίνος Σκιαδάς, ο πρώην διευθυντής της υπηρεσίας διαχείρισης ακινήτων της ΚΕΔ Γεώργιος Μητρόπουλος και ο πρώην αντιπρόεδρος του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους Γρηγόρης Κρόμπας.

ΠΗΓΗ:  http://www.enikos.gr/

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ: Η ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΠΑΣΟΚΟΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ΤΟ 2008 ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΣ ΞΥΠΜΝΗΣΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ.

ΤΟ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!

 ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΥΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ!  ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΠΑΡ'ΕΦΕΤΑΙΣ ΔΥΤΙ...

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα"