ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΒΑΓΓΕΛΗ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΓΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΝΔ

ΚΑΝΑΛΙ YOUTOUBE ΒΑΓΓΕΛΗ ΙΩΑΝΝΙΔΗ

Loading...

Τρίτη, 21 Μαρτίου 2017

Μπακογιάννη: Η ΝΔ θα καταψηφίσει το σύνολο των μέτρων

Μπακογιάννη: Η ΝΔ θα καταψηφίσει το σύνολο των μέτρων


"Η ΝΔ θα καταψηφίσει το σύνολο του πακέτου των μέτρων" τονίζει η Ντόρα Μπακογιάννη, εξηγώντας ότι "τα αντίμετρα θα ισχύσουν μόνο εάν ξεπεράσουμε το στόχο για πρωτογενές πλεόνασμα 3,5%, το οποίο ο πρωθυπουργός έχει πει ότι είναι αδύνατο να επιτευχθεί μετά το 2018".

"Ο κ. Τσίπρας για άλλη μια φορά προσπαθεί να εξαπατήσει τους Έλληνες και εμείς σε καμία περίπτωση δεν θα συναινέσουμε σε αυτή την προσπάθειά του" υπογραμμίζει η τομεάρχης Οικονομίας και Ανάπτυξης της Νέας Δημοκρατίας

Για την κριτική που δέχεται η ΝΔ από την κυβέρνηση ότι στηρίζει τις απαιτήσεις των δανειστών απαντά ότι "μετά τις κυβιστήσεις της κυβέρνησης, μετά τις «ηρωικές διαπραγματεύσεις» που κατέληξαν σε υπερφορολόγηση των πάντων και περικοπές συντάξεων, αυτή η ρητορική πέφτει στο κενό, για να μην πω ότι ακούγεται γελοία".

Η πρώην υπουργός.στη συνέντευξή της στα Παραπολιτικά, υποστηρίζει ότι "το χέρι της συναίνεσης η ΝΔ το έδωσε στον κ. Τσίπρα το καλοκαίρι του 2015 και ο κ. Τσίπρας επέλεξε από το σύνολο του πολιτικού φάσματος τον όμοιο του σε λαϊκισμό κ. Καμμένο για να κάνει κυβέρνηση" και προσθέτει ότι "η ευθύνη βρίσκεται 100% στον κ. Τσίπρα, ο οποίος ελλείψει πολιτικής πρότασης επενδύει στο διχασμός της ελληνικής κοινωνίας".

ΝΔ: Και άσχετος και ψεύτης ο κ. Τσίπρας

Για τον Κυριάκο Μητσοτάκη αναφέρει ότι "ήταν ο πρώτος που μίλησε για χαμηλότερα πλεονάσματα. Αυτό επανέλαβε και στο κ. Σοϊμπλε και σας διαβεβαιώνω ότι βρήκε ευήκοα ώτα".

Σε ερώτηση για τον αν η ρητορική και οι διαρροές του υπουργού ΄Αμυνας, η βουλευτής της αξιωματικής αντιπολίτευσης θέτουν σε κίνδυνο τα εθνικά μας συμφέροντα τονίζει ότι "παρακολουθούμε το τελευταίο διάστημα τον υπουργό Άμυνας να ασκεί εξωτερική πολιτική και αυτό από μόνο του είναι απαγορευτικό. Στην περίπτωση δε που έχουμε να κάνουμε με ασόβαρους και ανεύθυνους ανθρώπους αυτό γίνεται επικίνδυνο για τη χώρα".

Το "γαλάζιο" στέλεχος διευκρινίζει ότι "ο τρόπος με τον οποίο πολιτεύεται ο κ. Καμμένος δεν έχει καμία σχέση με τις αρχές και τις αξίες της ΝΔ και τις επιλογές του Κώστα Καραμανλή. Είναι ακριβώς στον αντίποδα, καθώς βάζει πάνω από όλα την καρέκλα και όχι τη χώρα".

Αναφορικά με την κυβέρνηση του Αντώνη Σαμαρά και του Ευάγγελου Βενιζέλου, η ίδια δηλώνει πως "δεν μπορεί κανείς να αρνηθεί ότι η προηγούμενη κυβέρνηση παρέδωσε τη χώρα με πραγματική ανάπτυξη η οποία δεν διαψεύσθηκε από την ΕΛΣΤΑΤ".

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Το σχολιο μου: ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ!

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΣΤΟ DION TV

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ - ΣΤΕΛΕΧΟΥΣ ΝΔ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜ...

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα"