ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΒΑΓΓΕΛΗ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΓΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΝΔ

Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου 2017

Στήσαμε Παγίδα Στην Ελλάδα Και Την Κλέψαμε Δώσαμε 250 Δις Από Τα Οποία 220 Πήγαν Απ Ευθείας Στην Γερμανία

 Συνέντευξη Ιταλού Πρωθυπουργού – Στήσαμε Παγίδα Στην Ελλάδα Και Την Κλέψαμε Δώσαμε 250 Δις Από Τα Οποία 220 Πήγαν Απ Ευθείας Στην Γερμανία




Μάσιμο Ντ’ Αλέμα: τα λεφτά που δανείσαμε στους έλληνες δεν πήγαν στην Ελλάδα… Τα χρήματα που δανείστηκε η Ελλάδα από την Ευρώπη κατέληξαν στις γερμανικές και τις γαλλικές τράπεζες για να πληρωθούν οι τόκοι χωρίς ούτε καν οι έλληνες να οσφρηστούν τη μυρωδιά τους, αποκάλυψε ο πρώην πρωθυπουργός της Ιταλίας, Μάσιμο Ντ’ Αλέμα σε μια πρόσφατη συνέντευξη του και προκάλεσε πανικό στους δανειστές. Ο Μάσιμο Ντ’ Αλέμα, μιλώντας στην «RaiNews24», αποκάλυψε ΚΑΘΑΡΑ, πως τα 220 δισεκατομμύρια ευρώ από τα 250 δισ. ευρώ της ευρωπαϊκής βοήθειας προς την Ελλάδα, κατέληξαν, απευθείας, στις γερμανικές, γαλλικές και σε μικρότερο ποσοστό, στις ιταλικές τράπεζες.
Το χρέος στα  ύψη
Είναι αυτό, που εμείς υποστηρίζαμε, από την έναρξη της κρίσης, ότι οι δανειστές δανείζουν, δήθεν, τους έλληνες για να απομειώσουν το χρέος τους, ένα χρέος που δημιουργήθηκε με λογιστικά τεχνάσματα στα γραφεία της ΕΛΣΤΑΤ. Στην ουσία, οι εταίροι έσωζαν τις δικές του τράπεζες-ζόμπι,  που είχαν μεγάλο πρόβλημα ρευστότητας με «ζεστό» χρήμα, που έφευγε από τις τσέπες των ελλήνων, μέσω των 100 περίπου νέων παράνομων φόρων που επιβλήθηκαν πραξικοπηματικά από τις κυβερνήσεις, που υποστηρίχθηκαν από τον ξένο παράγοντα. Το αξιοσημείωτο εδώ είναι, ότι ενώ όλα αυτά τα χρόνια, όλοι εντός και εκτός συνόρων, έσωζαν την Ελλάδα, με κύριο άξονα το χρέος της, εν τούτοις, το χρέος έχει υπερδιαπλασιαστεί, αντί να μειώνεται.
Η Ελλάδα έγινε φτωχότερη
«Δώσαμε στην Ελλάδα 250 δις ευρώ, όχι για τις συντάξεις των Ελλήνων, αλλά για να πληρωθούν οι τόκοι στις τράπεζες» είπε, χαρακτηριστικά, ο Πρώην πρωθυπουργός, εξηγώντας, πως έχουμε ένα ενιαίο νόμισμα, αλλά με εντελώς διαφορετικά επίπεδα ανταγωνιστικότητας και οικονομικής ισχύος. «Από μία φτωχή χώρα όπως η Ελλάδα, τεράστια ποσά μεταφέρονται σε μία πλούσια χώρα, όπως η Γερμανία, μέσω της διαφοράς των επιτοκίων. Η φτωχή χώρα γίνεται όλο και φτωχότερη, ενώ η πλούσια χώρα πλουσιότερη», δηλώνει ανοιχτά ο Ντ’ Αλέμα.

«Όταν η φτωχή χώρα δεν μπορεί πλέον να πληρώσει τα χρέη έρχονται οι ευρωπαϊκές βοήθειες. Έχουμε δώσει στην Ελλάδα 250 δις ευρώ, όχι για τις συντάξεις των Ελλήνων, αλλά για να πληρωθούν οι τόκοι στις γερμανικές, γαλλικές και σε μικρό ποσοστό στις ιταλικές.
Τα 220 δις πήγαν απευθείας στις γερμανικές και γαλλικές τράπεζες
Διακόσια είκοσι δισ. ευρώ από τα 250 δισ. ευρώ βοήθειας πήγαν απευθείας στις γερμανικές, γαλλικές και ιταλικές τράπεζες», σημειώνει το στέλεχος της ιταλικής κεντρο-αριστεράς και υπογραμμίζει, συγκεκριμένα: «Στην πραγματικότητα, είναι λάθος να λέγεται, ότι εμείς πληρώνουμε τις συντάξεις των Ελλήνων. Όχι.. Εμείς πληρώνουμε τις γερμανικές τράπεζες. Αυτή είναι η καθαρή αλήθεια. Είναι χρήματα κάνουν έναν κύκλο, αλλά οι Έλληνες δεν οσφραίνονται, ούτε καν την μυρωδιά τους».


ΠΗΓΗ: http://360views.gr


ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ: ΑΠΟ ΤΟ 2011 ΤΑ ΓΡΑΦΩ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΩ. ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ Ο ΝΤ'ΑΛΕΜΑ. ΞΥΠΝΑΤΕ ΟΙ ΑΦΕΛΕΙΣ.

ΤΟ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!

 ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΥΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ!  ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΠΑΡ'ΕΦΕΤΑΙΣ ΔΥΤΙ...

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα"