ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΒΑΓΓΕΛΗ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΓΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΝΔ

Τετάρτη 18 Οκτωβρίου 2017

Ο Ραχόι ζητά από τον Καταλανό ηγέτη να "φερθεί λογικά"


 Ο Ραχόι ζητά από τον Καταλανό ηγέτη να "φερθεί λογικά"

Ο Ραχόι ζητά από τον Καταλανό ηγέτη να φερθεί λογικά
Ο Ισπανός Πρωθυπουργός Μαριάνο Ραχόι, έκανε σήμερα έκκληση στον Καταλανό ηγέτη Κάρλες Πουτζντεμόν να "φερθεί λογικά" καθώς πλησιάζει η εκπνοή της προθεσμίας που έχει δώσει η κυβέρνηση της Μαδρίτης, αύριο στις 10:00 (τοπική ώρα, 11:00 ώρα Ελλάδας), για να πάρει πίσω την κήρυξη της ανεξαρτησίας της Καταλονίας. Αν δεν το πράξει, η ισπανική κυβέρνηση έχει απειλήσει να αναστείλει πλήρως την αυτονομία της επαρχίας, κάτι που κινδυνεύει να προκαλέσει μεγαλύτερες αντιδράσεις.
"Ζητώ από τον Πουτζντεμόν να φερθεί λογικά και μετρημένα, να βάλει πρώτα το συμφέρον όλων των πολιτών", αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Ραχόι.
Η διαμάχη Μαδρίτης-Καταλονίας έχει κλονίσει τις χρηματιστηριακές αγορές και έχει οδηγήσει πολλές εταιρείες στην αναζήτηση ασφαλέστερου εδάφους για την έδρα τους.
Από τις 2 Οκτωβρίου-την επομένη δηλαδή του δημοψηφίσματος για την ανεξαρτησία της ισπανικής επαρχίας, το οποίο η Μαδρίτη χαρακτήρισε παράνομο-μέχρι τις 16 Οκτωβρίου μετέφεραν την έδρα τους από την Καταλονία σε άλλη περιοχή 700 εταιρίες.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ, ΕΝΙΚΟΣ.

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ:

ΕΧΟΥΝ ΔΕΙ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΤΩΝ ΑΥΤΟΝΟΜΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ ΤΗΣ ΙΣΠΑΝΙΑΣ ΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΗΣ ΑΠΟΣΧΙΣΗΣ; ΜΕΡΙΔΙΟ ΤΗΣ ΥΠΕΡΧΡΕΩΣΗΣ ΤΗΣ ΙΣΠΑΝΙΑ ΕΙΧΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ ΜΕ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΜΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΜΕ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ. Η ΚΑΤΑΛΟΝΙΑ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΒΑΡΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΤΙΜΗΜΑ ΑΝ ΠΟΤΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΠΟΙΗΘΕΙ. ΕΧΕΙ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΧΡΕΟΣ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΙ ΘΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΡΙΔΙΟ ΤΟΥ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΟΥ ΠΟΥ ΤΗΣ ΑΝΑΛΟΓΕΙ. ΧΩΡΙΑ ΟΙ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΕΤΑΙΡΙΩΝ ΤΗΝ ΠΤΩΣΗ ΤΩΝ ΑΞΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΕ ΣΕ ΠΡΩΤΗ ΦΑΣΗ.

ΤΟ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!

 ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΥΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ!  ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΠΑΡ'ΕΦΕΤΑΙΣ ΔΥΤΙ...

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα"