ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΒΑΓΓΕΛΗ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΓΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΝΔ

Τετάρτη, 18 Οκτωβρίου 2017

Συνεργάτης του Έντι Ράμα φέρεται να εμπλέκεται σε κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών

Συνεργάτης του Έντι Ράμα φέρεται να εμπλέκεται σε κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών - ΒΙΝΤΕΟΣυνεργάτης του Έντι Ράμα φέρεται να εμπλέκεται σε κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών - ΒΙΝΤΕΟ


Κορυφαίος συνεργάτης του Έντι Ράμα και πρώην υπουργός Εσωτερικών στην Αλβανία φέρεται να εμπλέκεται στην αλβανική μαφία και σε διεθνές κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών, όπως μετέδωσε ο Alpha. Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, αναμένεται σύντομα ένταλμα σύλληψης σε βάρος του.
Η ιταλική αστυνομία παρακολουθούσε επί μήνες μέλη συμμορίας που διακινούσαν ναρκωτικά. Χθες κατάφεραν και τα συνέλαβαν. Ανάμεσα τους ήταν κι ένας ξάδελφος του πρώην υπουργού της κυβέρνησης Ράμα, ο οποίος χρησιμοποιούσε το αυτοκίνητό του για να μεταφέρει αυτές τις ποσότητες ναρκωτικών. Οι κοριοί της ιταλικής αστυνομίας, έδειξαν ότι οι μαφιόζοι χρησιμοποιούσαν και το όνομα του πρώην υπουργού της Αλβανίας.

ΠΗΓΗ: ΕΝΙΚΟΣ

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ: ΑΝΤΕ. ΜΗΝ ΜΟΥ ΠΕΙΣ. ΟΛΗ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΜΑΦΙΟΖΟΙ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ. ΝΑ ΤΑ ΔΟΥΝ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΝΩΣΗ.

Μητσοτάκης στη Βουλή: Ιδού η κάλπη, ιδού και το πήδημα κύριε Τσίπρα

Σφοδρη επιθεση στην κυβερνηση Μητσοτάκης στη Βουλή: Ιδού η κάλπη, ιδού και το πήδημα κύριε Τσίπρα ...

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα"