ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΒΑΓΓΕΛΗ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΓΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΝΔ

Τρίτη, 21 Νοεμβρίου 2017

ΤΟ ΔΑΣΑΡΧΕΙΟ ΜΕ ΕΓΓΡΑΦΟ ΦΩΤΙΑ ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ ΤΗΝ ΔΟΥΡΟΥ

Νέος «πόλεμος» για τα φονικά ρέματα μετά την αποκάλυψη του Realfm: Το 12σελιδο έγγραφο-ντοκουμέντο και η απάντηση της Δούρου


Αποκάλυψη από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του realfm 97,8 με τον Νίκο Στραβελάκη, δίνει νέα τροπή στον «πόλεμο» για τη φονική θεομηνία στη Μάνδρα και τις ευθύνες για τα μπαζωμένα ρέματα.

Το Δασαρχείο Αιγάλεω διαψεύδει την Περιφερειάρχη Ρένα Δούρου και λέει ότι ο επικεφαλής αρμόδιος είχε ανάψει, από τις 2 Ιουλίου του 2014, το πράσινο φως για να προχωρήσει το έργο διάνοιξης των δυο ρεμάτων της Μάνδρας, που έστειλαν στον θάνατο 20 ανθρώπους.

Στο έγγραφο που αποκάλυψε ο realfm αναφέρει χαρακτηριστικά: «Η παρούσα απόφαση αποτελεί έγκριση επέμβασης σε εκτάσεις δασικού χαρακτήρα κατά τα προβλεπόμενα στο άρθρο 12 του νόμου 4014/2011».

«Η Περιφέρεια και όχι εμείς είχε στο συρτάρι 3 χρόνια τη μελέτη», λέει η Δασάρχης στον realfm 97,8.

Δεν είναι έτσι τα πράγματα, τρία χρόνια μας καθυστερούσαν από το δασαρχείο, δεν είχαμε το πράσινο φως, απάντησε μέσω του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του σταθμού η Ρένα Δούρου.

Η περιφερειάρχης Αττικής ζητεί από την κυβέρνηση Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου για να προχωρήσουν σε ένα μήνα όλα τα έργα στα μπαζωμένα ρέματα, με κατεδαφίσεις αυθαιρέτων.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΙ ΕΙΠΕ ΣΤΟΝ realfm 97.8 η ΡΕΝΑ ΔΟΥΡΟΥ


ΠΑΤΗΣΤΕ ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ 12ΣΕΛΙΔΟ ΕΓΓΡΑΦΟ – ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟΜάνδρα: Και όμως η ιστορία επαναλαμβάνεται – Βίντεο-ντοκουμέντα από τις πλημμύρες του 2015


ΠΗΓΗ: REAL.GR

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ: 
ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΕΠΕΣΑΝ ΟΙ ΕΥΘΥΝΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΕΧΕΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ. ΚΑΝΕΝΑ ΔΑΣΑΡΧΕΙΟ ΔΕΝ ΕΜΠΟΔΙΣΕ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΗΣ ΜΕΛΕΤΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΡΕΜΑΤΑ. ΚΟΛΑΦΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΥΡΟΥ.

Μητσοτάκης στη Βουλή: Ιδού η κάλπη, ιδού και το πήδημα κύριε Τσίπρα

Σφοδρη επιθεση στην κυβερνηση Μητσοτάκης στη Βουλή: Ιδού η κάλπη, ιδού και το πήδημα κύριε Τσίπρα ...

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα"