ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΒΑΓΓΕΛΗ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΓΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΝΔ

Τρίτη 7 Νοεμβρίου 2017

«Εκρηκτικό» κλίμα στη Βουλή για την πώληση βλημάτων στη Σαουδική Αραβία

Εξηγήσεις κλήθηκε να δώσει ο Καμμένος

«Εκρηκτικό» κλίμα στη Βουλή για την πώληση βλημάτων στη Σαουδική Αραβία

«Εκρηκτικό» κλίμα στη Βουλή για την πώληση βλημάτων στη Σαουδική Αραβία
  (Φωτογραφία:  Eurokinissi )

αντιπολίτευσης σηκώνουν τους τόνους για μια σειρά από «καυτά» θέματα.

Ειδικότερα η ΝΔ κάλεσε τον υπουργό Εθνικής Άμυνας, Πάνο Καμμένο, στη Βουλή να δώσει εξηγήσεις για την «ύποπτη συμφωνία πώλησης πολεμικού υλικού στη Σαουδική Αραβία».

Πιο συγκεκριμένα, οι τομεάρχες της ΝΔ, Βασίλης Κικίλιας και Αναστάσης Δημοσχάκης με επίκαιρη ερώτηση που κατέθεσαν ζητούν να μάθουν αν υπάρχει πολιτική ευθύνη για την συμφωνία, αν υπάρχει ευθύνη για την αντιδεοντολογική και προσβλητική συμπεριφορά του ΥΕΘΑ καθώς επίσης να κατατεθούν τα επίσημα έγγραφα της συμφωνίας και να κατονομαστεί ο μεσάζοντας που υπέγραψε την συμφωνία. Και ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Ανδρέας Λοβέρδος με ερώτηση που κατέθεσε στο κοινοβούλιο επισημαίνει ότι «δημιουργούνται εύλογα ερωτήματα για τη συγκεκριμένη συμφωνία» και ερωτά αν υπήρξε ή όχι μη πληρεξούσιος μεσάζοντας στην συμφωνία.

Απαντώντας ο Πάνος Καμμένος έκανε λόγο για διακρατική συμφωνία, ύψους 66 εκατομμυρίων ευρώ, που ψήφισαν η ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ και άλλα κόμματα συμπληρώνοντας πως εξουσιοδοτημένος από την κυβέρνηση της Σαουδικής Αραβίας είναι ο Βασίλης Παπαδόπουλος, κάτοικος αραβικής χώρας.

Παράλληλα το ψυχροπολεμικό κλίμα μεταξύ κυβέρνησης κι αντιπολίτευσης συντηρείται από την πορεία της οικονομίας. Οι τόνοι της πολιτικής αντιπαράθεσης αναμένεται να ανέβουν κατακόρυφα το επόμενο διάστημα με φόντο την ψήφιση του κρατικού προϋπολογισμού στην ολομέλεια. Η ψήφιση του κρατικού προϋπολογισμού έχει την μορφή ψήφου εμπιστοσύνης προς την κυβέρνηση κι αναμένεται να διεξαχθεί το πρώτο δεκαήμερο του Δεκεμβρίου. Ήδη μια πρόγευση του κλίματος που θα επικρατήσει κατά την διάρκεια της πενθήμερης συζήτησης του προϋπολογισμού λάβαμε την περασμένη εβδομάδα από την συνεδρίαση του προσχεδίου του κρατικού προϋπολογισμού στην αρμόδια επιτροπή της +Βουλής όπου η πολιτική ηγεσία του υπουργείου οικονομικών παραδέχθηκε πως συνειδητά υπερφορολογεί την μεσαία τάξη.



Άννα Καραβοκύρη 

ΠΗΓΗ: in.gr
Το σχολιο μουΑΝΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩ ΤΩΡΑ ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ.

ΤΟ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!

 ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΥΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ!  ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΠΑΡ'ΕΦΕΤΑΙΣ ΔΥΤΙ...

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα"