ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΒΑΓΓΕΛΗ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΓΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΝΔ

ΚΑΝΑΛΙ YOUTOUBE ΒΑΓΓΕΛΗ ΙΩΑΝΝΙΔΗ

Loading...

Τετάρτη, 25 Ιανουαρίου 2017

«Αλβανικός αετός» και στην ΕΛΔΥΚ! Η νέα φωτογραφία στρατιώτη είναι από την Κύπρο

«Αλβανικός αετός» και στην ΕΛΔΥΚ! Η νέα φωτογραφία στρατιώτη είναι από την Κύπρο


Στην ΕΛΔΥΚ υπηρετεί ο νεαρός στρατιώτης που εμφανίζεται να σχηματίζει τον «αλβανικό αετό» σε νέα φωτογραφία που κάνει το γύρο του διαδικτύου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΓΕΣ:

Αναφορικά με νέα ανάρτηση φωτογραφίας σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης και ιστοσελίδες, που απεικονίζει Στρατιώτη να σχηματίζει με τα χέρια του το σήμα του αλβανικού αετού, ενημερώνουμε τα ακόλουθα:

1. Ο Στρατιώτης έχει εντοπισθεί και υπηρετεί στην ΕΛΔΥΚ.

2. Θα ακολουθηθούν οι ίδιες διαδικασίες, όπως αυτές έχουν κοινοποιηθεί για την περίπτωση των Στρατιωτών του ΚΕΝ Μεσολογγίου.

Τα ερωτήματα που προκύπτουν είναι ασφαλώς πολλά. Στην ΕΛΔΥΚ οι στρατιώτες πηγαίνουν εθελοντικά! Είναι δυνατόν Έλληνας στρατιώτης που επέλεξε να υπηρετήσει στην ΕΛΔΥΚ να ΄χει τέτοιες απόψεις; Πρόκειται για κακόγουστη “πλάκα”; Πρόκειται για κάτι σοβαρότερο;

Πηγή: militaire.gr

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ: 
ΠΑΡΤΕ ΤΑ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΑΡΙΟΙ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΔΙΕΘΝΙΣΤΕΣ. ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΜΑΣ ΠΡΟΚΥΨΕΙ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΜΕ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟ ΝΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΕΙ ΤΟΝ ΑΛΒΑΝΙΚΟ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟ. ΔΩΣΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΕΣ ΑΣΧΕΤΟΙ. ΟΛΑ ΤΑ ΠΟΥΛΗΣΑΤΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΨΗΦΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΙΔΕΟΛΗΨΙΕΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΝΙΓΟΥΝ.

Η Ρωσια εκμεταλλευεται την Ορθοδοξια πολιτικα

Η Ρωσια με τον Πουτιν ειναι δεδομενο οτι χρησιμοποιει την θρησκεια για ωμους πολιτικους λογους οπως παλια χρησιμοποιησαν οι Σοβιετικοι τον...

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα"