ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΒΑΓΓΕΛΗ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΓΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΝΔ

Τρίτη 25 Ιουλίου 2017

Bloomberg: Στο 4,875% η απόδοση του νέου 5ετούς ομολόγου

Bloomberg: Στο 4,875% η απόδοση του νέου 5ετούς ομολόγου


Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από το Λονδίνο που μεταδίδει το Bloomberg κατά τις πρώτες ώρες μετά το άνοιγμα του βιβλίου των προσφορών, η απόδοση του νέου πενταετούς ομολόγου διαμορφώνεται στο 4,875%.
Το αργότερο μέχρι το απόγευμα θα έχουν ολοκληρωθεί και τα δύο σκέλη της δημόσιας προσφοράς και θα γίνει η τιμολόγηση της έκδοσης. Δηλαδή θα αποφασιστεί το ύψος των χρημάτων που θα πάρει το Ελληνικό Δημόσιο και το επιτόκιο.
Διαβάστε περισσότερα στο enikonomia.gr
 
ΠΗΓΗ: ΕΝΙΚΟΣ 

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ: ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΠΙΤΟΚΙΟ ΟΤΑΝ ΕΙΧΑΝ ΜΑΛΙΣΤΑ ΘΕΣΕΙ ΩΣ ΜΕΤΡΙΟΠΑΘΗ ΑΚΡΑΙΑ ΑΝΩΤΑΤΟ ΣΤΟΧΟ ΕΠΙΤΟΚΙΟ 4,2%- 4,5% ΤΟ ΠΟΛΥ. ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΣΑΣ. ΑΝΩΡΙΜΗ ΚΙΝΗΣΗ Η ΕΣΠΕΥΣΜΕΝΗ ΕΞΟΔΟΣ.

ΑΝΟΗΤΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ Η ΠΡΟΩΡΗ ΕΞΟΔΟΣ ΣΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ

ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΣΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ ΜΕ ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΑ ΕΠΙΤΟΚΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΟΡΤΩΣΕΙΣ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΓΕΝΙΕΣ ΜΕ ΝΕΑ ΤΟΚΟΧΡΕΟΛΥΣΙΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΣΟΥ ΚΑΠΝΙΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΕΙΣ ΤΗΝ ΤΡΟΙΚΑ.

ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΔΕΝ ΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΕΠΙΠΟΛΑΙΑ ΑΠΟ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΥΣ

ΟΧΙ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΔΕΚΑΠΕΝΤΑΜΕΛΟΥΣ Η ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΕΠΙΠΟΛΑΙΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝ ΝΟΜΙΚΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ.

ΤΟ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!

 ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΥΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ!  ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΠΑΡ'ΕΦΕΤΑΙΣ ΔΥΤΙ...

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα"