ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΒΑΓΓΕΛΗ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΓΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΝΔ

Τετάρτη 18 Οκτωβρίου 2017

ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ

Η ανακύκλωση για την οποία είμαι φανατικά υπέρ πρέπει να συνοδευτεί από πρόγραμμα απόσυρσης επ' αμοιβή για παλιές ηλεκτρικές συσκευές ή αυτοκίνητα π.χ. διότι τα υλικά έστω και παλιά έχουν κάποια αξία και έχουν αγοραστεί πολύ ακριβά. Επίσης απο αυτά κάποιοι θα βγάλουν κέρδος και μάλιστα μεγάλο ανακυκλώνοντας τα. Είναι η στιγμή της ανταμοιβής των πολιτών αν θέλουμε να προχωρήσουν τέτοια προγράμματα. Ακόμη και η διαχείριση των σκουπιδιών αποδίδει κέρδος σε προηγμένες χώρες. Αντι λοιπόν να μιλάμε για σκουπίδια πρέπει να μιλάμε για εμπορεύσιμα υλικά που μπορούν να τα εμπορεύονται οι ίδιοι οι πολίτες με τον κατάλληλο διαχωρισμό προς ανακύκλωση. Ξυπνάτε.

Η ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ Η ΥΦΕΣΗ

Τα πιστοποιημένα απο την Eurostat στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ που υποτίθεται ότι τώρα είναι αξιόπιστα και πανηγύριζε με αυτά ο Τσίπρας πως δήθεν το 2016 είχαμε μηδενική ύφεση και αναθεωρήθηκαν πάλι σήμερα αποδεικνύοντας ότι το 2016 και το 2015 είχαμε ύφεση και μόνο το 2014 επι ΝΔ ανάπτυξη για πρώτη φορά μετά τα μνημόνια 0.7% και μάλιστα μεγαλύτερη τότε απο όσο την υπολόγιζε δεν είναι μια γερή σφαλιάρα τόσο στην σημερινή κυβέρνηση που μας πήγε πίσω όσο και στην κυβέρνηση του ΓΑΠ που μας βύθισε σε ύφεση;

ΥΦΕΣΗ ΚΑΙ ΣΥΡΙΖΑ

Συνεργάτης του Έντι Ράμα φέρεται να εμπλέκεται σε κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών

Συνεργάτης του Έντι Ράμα φέρεται να εμπλέκεται σε κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών - ΒΙΝΤΕΟΣυνεργάτης του Έντι Ράμα φέρεται να εμπλέκεται σε κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών - ΒΙΝΤΕΟ


Κορυφαίος συνεργάτης του Έντι Ράμα και πρώην υπουργός Εσωτερικών στην Αλβανία φέρεται να εμπλέκεται στην αλβανική μαφία και σε διεθνές κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών, όπως μετέδωσε ο Alpha. Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, αναμένεται σύντομα ένταλμα σύλληψης σε βάρος του.
Η ιταλική αστυνομία παρακολουθούσε επί μήνες μέλη συμμορίας που διακινούσαν ναρκωτικά. Χθες κατάφεραν και τα συνέλαβαν. Ανάμεσα τους ήταν κι ένας ξάδελφος του πρώην υπουργού της κυβέρνησης Ράμα, ο οποίος χρησιμοποιούσε το αυτοκίνητό του για να μεταφέρει αυτές τις ποσότητες ναρκωτικών. Οι κοριοί της ιταλικής αστυνομίας, έδειξαν ότι οι μαφιόζοι χρησιμοποιούσαν και το όνομα του πρώην υπουργού της Αλβανίας.

ΠΗΓΗ: ΕΝΙΚΟΣ

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ: ΑΝΤΕ. ΜΗΝ ΜΟΥ ΠΕΙΣ. ΟΛΗ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΜΑΦΙΟΖΟΙ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ. ΝΑ ΤΑ ΔΟΥΝ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΝΩΣΗ.

Ο Ραχόι ζητά από τον Καταλανό ηγέτη να "φερθεί λογικά"


 Ο Ραχόι ζητά από τον Καταλανό ηγέτη να "φερθεί λογικά"

Ο Ραχόι ζητά από τον Καταλανό ηγέτη να φερθεί λογικά
Ο Ισπανός Πρωθυπουργός Μαριάνο Ραχόι, έκανε σήμερα έκκληση στον Καταλανό ηγέτη Κάρλες Πουτζντεμόν να "φερθεί λογικά" καθώς πλησιάζει η εκπνοή της προθεσμίας που έχει δώσει η κυβέρνηση της Μαδρίτης, αύριο στις 10:00 (τοπική ώρα, 11:00 ώρα Ελλάδας), για να πάρει πίσω την κήρυξη της ανεξαρτησίας της Καταλονίας. Αν δεν το πράξει, η ισπανική κυβέρνηση έχει απειλήσει να αναστείλει πλήρως την αυτονομία της επαρχίας, κάτι που κινδυνεύει να προκαλέσει μεγαλύτερες αντιδράσεις.
"Ζητώ από τον Πουτζντεμόν να φερθεί λογικά και μετρημένα, να βάλει πρώτα το συμφέρον όλων των πολιτών", αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Ραχόι.
Η διαμάχη Μαδρίτης-Καταλονίας έχει κλονίσει τις χρηματιστηριακές αγορές και έχει οδηγήσει πολλές εταιρείες στην αναζήτηση ασφαλέστερου εδάφους για την έδρα τους.
Από τις 2 Οκτωβρίου-την επομένη δηλαδή του δημοψηφίσματος για την ανεξαρτησία της ισπανικής επαρχίας, το οποίο η Μαδρίτη χαρακτήρισε παράνομο-μέχρι τις 16 Οκτωβρίου μετέφεραν την έδρα τους από την Καταλονία σε άλλη περιοχή 700 εταιρίες.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ, ΕΝΙΚΟΣ.

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ:

ΕΧΟΥΝ ΔΕΙ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΤΩΝ ΑΥΤΟΝΟΜΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ ΤΗΣ ΙΣΠΑΝΙΑΣ ΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΗΣ ΑΠΟΣΧΙΣΗΣ; ΜΕΡΙΔΙΟ ΤΗΣ ΥΠΕΡΧΡΕΩΣΗΣ ΤΗΣ ΙΣΠΑΝΙΑ ΕΙΧΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ ΜΕ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΜΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΜΕ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ. Η ΚΑΤΑΛΟΝΙΑ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΒΑΡΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΤΙΜΗΜΑ ΑΝ ΠΟΤΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΠΟΙΗΘΕΙ. ΕΧΕΙ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΧΡΕΟΣ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΙ ΘΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΡΙΔΙΟ ΤΟΥ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΟΥ ΠΟΥ ΤΗΣ ΑΝΑΛΟΓΕΙ. ΧΩΡΙΑ ΟΙ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΕΤΑΙΡΙΩΝ ΤΗΝ ΠΤΩΣΗ ΤΩΝ ΑΞΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΕ ΣΕ ΠΡΩΤΗ ΦΑΣΗ.

ΤΟ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!

 ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΥΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ!  ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΠΑΡ'ΕΦΕΤΑΙΣ ΔΥΤΙ...

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα"