ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΒΑΓΓΕΛΗ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΓΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΝΔ

Πέμπτη 23 Νοεμβρίου 2017

Ο Τσίπρας είναι Παπανδρέου, αλλά Γιώργος!

Ο Τσίπρας είναι Παπανδρέου, αλλά Γιώργος!




Τον Ανδρέα ήθελε να αντιγράψει, Γιωργάκης μάς προέκυψε. Πάντως, έπεσε εντός της… οικογενείας και η καταστροφή συνεχίζεται
Από τον
Παναγιώτη Λιάκο
Αλέξης Τσίπρας: Ακόμα ένα γκανιάν στην κούρσα του κατήφορου. Οι ξένοι, που είναι και χιουμορίστες και δεν τους κοστίζει τίποτα, βρε αδελφέ, να μας ρίξουν ένα δουλεματάκι παραπάνω, θα απονείμουν στον σύντροφο του Μπαλαούρα, του Φίλη, της κυρα-Τασίας και του Βούτση το Βραβείο Πολιτικού Σθένους (Prix du Courage Politique) από την επιθεώρηση «Politique Internationale». Πιάσ' το αβγό και κούρευ’ το, κάν’ τα μαλλιά του περμανάντ και φα’ το πίνοντας βαριά φορολογημένο ελληνικό κρασί. Αντε στην υγειά μας και καλή χώνεψη!
Σημαίνει και κάτι άλλο, εκτός από βαριά και ασήκωτη τιμή τούτο το έπαθλον; Ναι, αμέ. Θυμάστε τον Γιωργάκη, που πήρε το τέθριππον (Quadriga); Οχι; Δεν το θυμάστε; Μόνο τον Πεταλωτή θυμάστε να ανακοινώνει περικοπές; Καλά που υπάρχομεν και ημείς, οι ΓΑΠικοί πασοκτζήδες, να σας το υπενθυμίσομεν: Το βραβείο «Quadriga 2010» το έδωσαν με πολλά «ταρατατζούμ» στον Παπανδρέου (πρωθυπουργάρα ήταν τότε, που μόλις μας είχε μπάσει στο Μνημόνιο) σε χλιδάτη τελετή στο Μέγαρο Μουσικής στο Βερολίνο, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για την 20ή επέτειο ενοποίησης της Γερμανίας! Γιόρταζαν κι έπιναν στην υγεία των κορόιδων, και βράβευαν αυτόν που έφερε την Ελλάδα αλυσοδεμένη στην υπόγα της Καγκελαρίας.
Ο κ. Παπανδρέου πήρε κι αυτός συχαρίκια, που σχετίζονταν με το σθένος, διότι βραβεύτηκε στην κατηγορία «Δύναμη για Αλήθεια», και το τέθριππον το έλαβε από τον διοικητή της Ντόιτσε Μπανκ Γιόζεφ Ακερμαν!
Μάλιστα, έτσι, για να αναθερμάνουμε στις κατεψυγμένες μνήμες μας και το μέγεθος του δουλέματος που μας έριχναν οι Γερμανοί (αν είναι δυνατόν να μας δουλεύουν ακόμα κι οι Γερμανοί), ο Ακερμαν είχε πει στην ομιλία του ότι «τα δημόσια οικονομικά της Ελλάδας βρίσκονται στον δρόμο της βελτίωσης και οι δομικές μεταρρυθμίσεις στην οικονομία προχωρούν».
Ο Ακερμαν πρέπει να έχει την καλύτερη όραση στον πλανήτη. Είδε κάτι που ουδείς έβλεπε: «Βελτίωση στα οικονομικά της Ελλάδας». Κι οι Γάλλοι έχουν ανάλογη όραση με τον Ακερμαν. Μόνο εμείς δεν βλέπουμε πού πάνε τα τέσσερα…

ΠΗΓΗ: ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ: ΘΑΛΑΣΣΑ ΤΑ ΕΚΑΝΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΡΕΑ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ......

Ελληνίδα κινδύνευσε από ομαδικό βιασμό στο Άργος

Εφιαλτικές στιγμές πέρασε μια 30χρονη

Ελληνίδα κινδύνευσε από ομαδικό βιασμό στο Άργος


Ελληνίδα κινδύνευσε από ομαδικό βιασμό στο Άργος


Της επιτέθηκαν περίπου είκοσι Πακιστανοί και Αφγανοί μετανάστες - Την έσωσαν τα δυο αδέρφια της 

Εφιαλτικές στιγμές πέρασε μια 30χρονη που δέχθηκε επίθεση από ένα πλήθος… ξαναμμένων μεταναστών, οι οποίοι ξεπήδησαν από ένα γιαπί κοντά στο σπίτι της στην πόλη του Άργους όταν την είδαν να περνάει μόνη και όρμησαν κατά πάνω της απλώνοντας τα χέρια τους όπου έβρισκαν!


Πανικόβλητη η κοπέλα άρχισε να καλεί σε βοήθεια και τις φωνές της άκουσε ένας από τους δυο αδελφούς της που επέστρεφε εκείνη την ώρα στο σπίτι τους. Μάταια, όμως, προσπαθούσε να απομακρύνει την αδελφή του από τους περίπου 20 Πακιστανούς και Αφγανούς μετανάστες και χρειάστηκε να επέμβει ο άλλος αδελφός τους που άκουσε την φασαρία και έτρεξε να βοηθήσει.

Όμως, οι εξαγριωμένοι αλλοδαποί φώναξαν… ενισχύσεις από το γιαπί, απ’ όπου βγήκαν και άλλοι μετανάστες οπλισμένοι με καδρόνια και επιτέθηκαν στα δυο αδέλφια τραυματίζοντάς τα! Οι επιτιθέμενοι εξαφανίστηκαν σε μια στιγμή, όταν αντιλήφθηκαν ότι οι περίοικοι είχαν καλέσει την Αστυνομία.
Ωστόσο, από τις προσαγωγές που έκαναν οι αστυνομικοί, τα αδέλφια της 30χρονης αναγνώρισαν τρία άτομα τα οποία διαπιστώθηκε ότι βρίσκονταν παράνομα στην χώρα. Το απίστευτο περιστατικό συνέβη το απόγευμα της Κυριακής και την Δευτέρα οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ναυπλίου, με κατηγορίες για απόπειρα βιασμού, πρόκληση σωματικών βλαβών και παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών.
ΠΗΓΗ: ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ: Καντησαμε την χωρα σε αυτο το χαλι με τις ιδεοληψιες των αριστερων και των δηθεν προοδευτικων. Αντι να αντιμετωπιζουμε σκληρα την εγχωρια εγκληματικοτητα εισαγουμε εγκληματιες και στερημενους διεστραμμενους για να επιτιθενται στις γυναικες εδω οταν στην χωρα τους τις ντυνουν με μπουργκες και τσουβαλια. Και ενω μιλαμε για σκληρη τιμωρια της ενδοοικογενειακης βιας ορθα απο την αλλη οι ιδιοι δηθεν ειναι ετοιμοι να υπερασπιστουν αυτα τα αθλια υποκείμενα. Προφανως κατι σαπιζει στο μυαλο ορισμενων εδω και χρονια. Σαφως δεν ειναι ολοι οι παρανομοι μεταναστες εγκληματιες αλλα απο την αλλη δεν θελω την χωρα μου ξεφραγο αμπελι να αφηνει καθε καρυδιας καρυδι χωρις ελεγχους για να εισαγει και εγκληματικοτητα αηθη λογω ιδεοληψιων ορισμενων ανοητων. Ξεχωριστε τα επιτελους στο μυαλο σας αν εχετε αλλως οι πολιτες θα καταληξουν απροστατευτοι σε αυτοαμυνα.

Γραφείο Προϋπολογισμού Βουλής: Οι φόροι και η λιτότητα «ακυρώνουν» το κοινωνικό μέρισμα

Γραφείο Προϋπολογισμού Βουλής: Οι φόροι και η λιτότητα «ακυρώνουν» το κοινωνικό μέρισμα

Η επιστημονική επιτροπή του Γραφείου Προϋπολογισμού της Βουλής ,σχολιάζοντας τον προύπολογισμό του 2018,εκφράζει την ανησυχία της για την επίμονη επιδίωξη υψηλότερων του στόχου (και των δεσμεύσεων της χώρας) πρωτογενών πλεονασμάτων.
Προφανώς συνεπάγονται υπερβολική λιτότητα και επηρεάζουν αρνητικά την ανάπτυξη. Όμως επηρεάζουν και τα διαπραγματευτικά περιθώρια της χώρας, επιτρέπουν στην κυβέρνηση να διοχετεύσει πόρους σε στόχους που έχουν για την ίδια πολιτική προτεραιότητα και οδηγούν στη δημιουργία ταμειακών αποθεμάτων, ιδίως για τη μεταβατική περίοδο μετά τη λήξη του Μνημονίου. Σύμφωνα με το Σχέδιο Προϋπολογισμού, στόχος είναι να συζευχθεί η «δημοσιονομική υπευθυνότητα με κοινωνική δικαιοσύνη».
Με τη διπλωματική διατύπωση «υπευθυνότητα», εννοείται η εφαρμογή των όσων έχουν συμφωνηθεί στο τρίτο πρόγραμμα προσαρμογής.
Όπως όμως έχει υποστηριχθεί, ο συνδυασμός λιτότητας και αδικίας μειώνει τις πιθανότητες επι- τυχίας ενός προγράμματος προσαρμογής.
Τη γενική στόχευση ως προς την κοινωνική διάσταση υπηρετεί μεν η εφαρμογή του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης και η διανομή του «κοινωνικού μερίσματος», αλλά αυτήν ακριβώς αντιστρατεύονται άλλα μέτρα που προβλέπει το ίδιο το Σχέδιο Προϋπολογισμού (π.χ. η σαφής προτίμηση υπέρ των έμμεσων φόρων, ειδικά όσο οι έμμεσοι φόροι δεν χρηματοδοτούν αναδιανεμητικές μεταβιβάσεις, η κατάργηση των μειωμένων συντελεστών στα νησιά, η μείωση του επιδόματος θέρμανσης κ.α.
Επομένως το ίδιο το Σχέδιο Προϋπολογισμού αδυνατίζει εν μέρει το σχετικό επιχείρημα.
Σύμφωνα με το γραφείο Προυπολογισμού η επίτευξη των δημοσιονομικών στόχων δεν θα είναι εύκολη ακόμα και αν υποθέσουμε ότι θα εισέλθουμε στο 2018 με τακτοποιημένες τις σχέ σεις μας με τους θεσμούς. Πολλές αβεβαιότητες βαραίνουν τα φορολογικά έσοδα του 2018, όπως τα έσοδα των ΟΚΑ από ασφαλιστικές εισφορές και η έκταση της φορο- και εισφοροδιαφυγής. Άλλωστε η αρνη τική πορεία των φορολογικών εσόδων το 2017 φαίνεται να συμβαδίζει με την επιφύλαξη για τα φορολογικά έσοδα του 2018. Στην πλευρά των δαπανών, αβεβαιότητες πηγάζουν από τον βαθμό πραγματοποίησης δαπα νών που εκκρεμούν (π.χ. αποπληρωμής συντάξεων), την πορεία του προγράμματος επενδύσεων κ.α. Ειδικά για τις μελλοντικές δυσκολίες στις επενδύσεις, μας προβληματίζει το αμε τάβλητο ύψος του ΠΔΕ το 2018 σε σχέση με το 2017.

Πηγή: enikonomia.gr

ΤΟ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!

 ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΥΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ!  ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΠΑΡ'ΕΦΕΤΑΙΣ ΔΥΤΙ...

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα"