ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΒΑΓΓΕΛΗ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΓΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΝΔ

Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου 2017

ΟΙ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΛΙ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΟΥ



ΚΑΠΟΤΕ Ο ΛΑΟΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΙΛΕΓΕΙ ΟΣΟΥΣ ΤΟΝ ΓΛΕΙΦΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΑΙΔΕΥΟΥΝ ΤΑ ΑΥΤΙΑ. ΑΣ ΚΟΙΤΑΞΕΙ ΛΙΓΟ ΠΟΙΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΜΟΡΦΩΣΗ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΗΛΙΘΙΑ  ΚΑΙ ΒΟΛΙΚΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΕΚΑΝΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΚΑΙ ΑΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΙΣ ΤΡΑΓΙΚΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΕΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ. ΕΙΔΙΚΑ ΜΕΤΑ ΤΟ 2012 ΓΕΜΙΣΕ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΜΕ ΑΛΛΟΠΑΡΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΥΣ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΘΥΜΙΖΕΙ Η ΒΟΥΛΗ ΤΟ ΚΛΟΥΒΙ ΜΕ ΤΙΣ ΤΡΕΛΕΣ.

ΝΤΡΟΠΗ ΝΑ ΚΑΙΓΕΤΑΙ Η ΑΘΗΝΑ ΚΑΘΕ ΤΡΕΙΣ ΚΑΙ ΛΙΓΟ

ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΤΕΤΟΙΑ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΟΙ ΜΠΑΧΑΛΑΚΗΔΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΜΕ ΑΥΣΤΗΡΕΣ ΠΟΙΝΕΣ ΝΑ ΑΦΗΝΕΤΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΚΡΑΙΑ ΦΑΣΙΣΤΟΕΙΔΗ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΓΥΑΛΙΑ ΚΑΡΦΙΑ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ.

ΤΩΡΑ ΤΑ ΓΥΡΙΖΕΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΟ QE

Συνέντευξη στο CNBC

Τσίπρας: Το QE πλέον δεν είναι κρίσιμο για την Ελλάδα

Τσίπρας: Το QE πλέον δεν είναι κρίσιμο για την Ελλάδα
 
Η κυβέρνηση δεν πιστεύει πλέον πως η «ένεση ρευστότητας» από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα είναι κρίσιμης σημασίας για την ανάκαμψη της χώρας, δήλωσε σε συνέντευξή του στο CNBC ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.

Ο κ. Τσίπρας δήλωσε ότι «θεωρώ ότι θα ενταχθούμε στο πρόγραμμα ποσοτικής χαλάρωσης αλλά δεν είναι τόσο κρίσιμο για εμάς όπως πιστεύαμε προηγουμένως».

Η Ελλάδα δεν μπορεί να ενταχθεί στο QE καθώς το χρέος της χώρας δεν αξιολογείται από τους οίκους αξιολόγησης με επενδυτική βαθμίδα, ωστόσο οι οίκοι ίσως αλλάξουν την αξιολόγησή τους, αν η Ελλάδα ολοκληρώσει επιτυχώς το τρίτο πρόγραμμα διάσωσης το καλοκαίρι και αναδιαρθρώσει το χρέος της, σημειώνει το CNBC.

Όπως επισημαίνει το CNBC, στο παρελθόν ο πρωθυπουργός είχε δηλώσει ότι η αγορά ομολόγων από την ΕΚΤ θα ενίσχυε την εμπιστοσύνη των επενδυτών για να αυξήσουν τις επενδύσεις τους στην Ελλάδα, και ως εκ τούτου να υποστηρίξουν την οικονομική ανάκαμψη.

«Οι εκτιμήσεις μας πριν από τη β΄ αξιολόγηση ήταν πως το QE ήταν «κλειδί» προκειμένου να αποκτήσουμε πρόσβαση στις αγορές, αλλά δεν ήταν αλήθεια. Οι εξελίξεις απέδειξαν ότι αυτό δεν ήταν προϋπόθεση», τόνισε ο Α. Τσίπρας μιλώντας στο περιθώριο ενός συνεδρίου.

ΠΗΓΗ:  in.gr

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ:  Ε ΒΕΒΑΙΑ! ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΑΣΕΣ ΤΩΡΑ ΛΕΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΑΣΧΕΤΕ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕΣ ΑΠΟ ΣΠΟΝΤΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ. ΤΑ ΙΔΙΑ ΘΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΥΡΕΜΑ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΣΕ ΛΙΓΟ.

ΤΟ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!

 ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΥΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ!  ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΠΑΡ'ΕΦΕΤΑΙΣ ΔΥΤΙ...

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα"